Icon servicii funerare

Servicii funerare Straulesti

Servicii funerare Straulesti NON STOP

Cei care locuiesc in cartierul Straulesti si in zonele invecinate pot face acum apel la Casa Bucur, firma de servicii funerare Straulesti cu program NON STOP! Cu toate ca nimeni nu isi doreste asta, in decursul vietii vom trece si prin clipe tragice, cum ar fi pierderea unei persoane dragi. O asemenea tragedie poate aparea subit si ne poate lasa o durere imensa in suflet, insa oricat de mare ar fi suferinta, este important sa ne mobilizam si sa apelam la o firma de servicii funerare din zona – Straulesti –, care sa ne ajute cu pregatirea inmormantarii.

Pentru a nu avea surprize neplacute in privinta costurilor, este important sa alegeti o firma de servicii funerare din Straulesti, cu experienta dovedita, care va discuta cu dumneavoastra in prealabil despre procedurile necesare si costurile aferente.

Casa Bucur – Pompe funebre Straulesti

Casa Bucur, firma de servicii funerare din Straulesti, va ajuta sa organizati inmormantarea persoanei dragi si se ocupa de tot ce este nevoie pentru a asigura o trecere cat mai lina in lumea celor drepti a celui plecat dintre noi. Printre serviciile funerare pe care vi le asigura se numara atat obtinerea unui loc de veci, cat si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, imbalsamarea, toaletarea si transportul persoanei trecute in nefiinta, achizitionarea, transportul si livrarea sicriului, a crucii si a accesoriilor corespunzatoare, precum si realizarea aranjamentelor florale, a coroanelor si a jerbelor cu mesaje personalizate de la cei apropiati. De asemenea, veti stabili cu firma de servicii funerare din Straulesti toate detaliile care tin de organizarea pomenirii.

Procedurile mentionate mai sus va vor fi de folos si pentru a obtine ajutorul de deces, o suma substantiala de bani acordata de stat persoanelor asigurate. Casa Bucur va vine in ajutor si in acest caz, cu servicii funerare NON STOP pe raza cartierului Straulesti, precum si in zonele invecinate!

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult