Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 6

Servicii funerare Sector 6

Cartiere precum Drumul Taberei, Militari, Giulesti sau Ghencea sunt unele dintre cele mai populate din Bucuresti, ceea ce inseamna ca inclusiv cererea de produse si servicii funerare in sectorul 6 este una ridicata. Din pacate, moartea este un fenomen la fel de natural precum viata si apare, inevitabil, in decursul existentei unei familii. Cand un membru al acesteia dispare, este important ca pierderea sa fie gestionata in mod corespunzator. Iar in calitate de firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii nostri, va degrevam de toate aspectele organizatorice si birocratice si va acordam ragazul necesar pentru a va lua ramas bun asa cum se cuvine.

Asadar, crezul nostru, la Casa Bucur, este ca trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a prelua indatoririle familiei indoliate, rezolvand noi tot ceea ce se poate, la institutiile abilitate. Avem nevoie, din partea dumneavoastra, doar de buletinul, certificatul de nastere, talonul de pensie (daca e cazul) si actele medicale (daca e cazul) ale defunctului, un rand de haine de la A la Z pentru acesta, precum si de buletinul unui membru al familiei si un act de concesiune pentru locul de veci. In rest, ne ocupam noi de serviciile funerare in sectorul 6, precum si de produse: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, depunere la capela cimitirului, obtinerea ajutorului de inmormantare, sicriu complet echipat, coroane/jerbe funerare, pachete pentru pomana/parastas etc.

Bineinteles, in calitate de firma de produse/servicii funerare in sectorul 6 respectabila, avem un program NON STOP. Acesta este imperios in conditiile in care un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, fie ca vorbim despre cele previzibile, ale unor persoane foarte in varsta ori bolnave in stadiu terminal, sau cele complet neasteptate, rezultate in urma unui accident rutier, accident de munca, accident vascular cerebral, atac de cord etc. In aceste conditii, Casa Bucur va interveni in cel mai scurt timp dupa telefonul dumneavoastra, demarand toate activitatile specifice, tinand cont ca, mai ales pe perioada verii, amanarea inmormantarii poate duce la unele probleme de ordin sanitar si igienic.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca, pe langa cele clasice, Casa Bucur ofera si unele produse si servicii funerare in sectorul 6 rare in Romania, precum: repatrierea decedatilor (romani care si-au dat ultima suflare in alta tara decat cea de origine), consultanta funerara predeces (destinata familiilor care se asteapta sa piarda un membru in curand), incinerare (dezavuata de Biserica Ortodoxa Romana, insa perfect legala, putandu-se face insa in doar trei locuri din tara - Bucuresti, Oradea, Cluj).

Contact Casa Bucur – Pompe funebre Sector 6
Telefon 0769 99 00 00, program NON STOP

Arie de acoperire servicii funerare Sector 6, Bucuresti

Drumul Taberei, Militari, Apusului, Armata Poporului, B-dul Iuliu Maniu, B-dul Timisoara, Crangasi, Calea Giulesti, Constructorilor, Compozitorilor, Ceahlau, Constantin Brancusi, Cartierul Latin, Dreptatii, Dezrobirii, Favorit, Ghencea, Giulesti, Grozavesti, Gorjului, Lujerului, Moghioros, Militari Residence, West Gate, Orizont, Prelungirea Ghencea, Pacii, Plevnei, Preciziei, Regie, Raul Doamnei, Razoare, Romancierilor, Str. Sibiu, Str. Brasov, Str. Valea Oltului, Str. Moinesti, Tricodava, Uverturii, Vasile Milea, Veteranilor, Valea Lunga, Vladeasa, Valea Ialomitei, Virtutii, Valea Cascadelor

 

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult