Icon servicii funerare

Repatriere decedati

Repatriere decedati Franta

Ruda dumneavoastra sau prietenul apropiat stabilit in Franta a trecut in nefiinta si nu stiti incotro sa va indreptati si la cine sa apelati pentru rezolvarea problemei? Va simtiti…

Citeste mai mult

Repatriere decedati Italia

Se spune ca majoritatea tragediilor, de la cutremure la incendii, au loc in timpul noptii, desi nu exista o explicatie stiintifica pentru acest lucru. Un lucru este, insa, cert:…

Citeste mai mult

Repatriere decedati Spania

Desi atunci cand cineva pleaca intr-o tara straina, scopul este unul nobil, mai exact acela de a duce o viata mai buna sau de a castiga mai multi bani, aproape intotdeauna exista…

Citeste mai mult

Repatriere decedati Anglia

Uneori, atat agonia, cat si alinarea se afla la un telefon distanta. Aveti o ruda sau un prieten drag care locuieste si lucreaza in Anglia? Cel mai probabil, nu a plecat din tara…

Citeste mai mult

Repatriere decedati Germania

Serviciile noastre funerare complete de repatriere decedati din Germania va stau la dispozitie in situatia in care treceti printr-o astfel de tragedie. Fie ca persoana decedata…

Citeste mai mult
Nimic nu este mai rau decat sa aflati ca o persoana apropiata, fie ca vorbim despre o ruda de gradul I sau II ori un prieten bun, a decedat. Cu toate acestea, este infinit mai greu in momentul in care tragedia se petrece in afara tarii. In primul rand, va simtiti neputincios pentru ca nu puteti fi imediat langa persoana draga si aveti sentimentul ca ati abandonat-o. In al doilea rand, va puteti simti complet depasit, poate chiar coplesit de birocratie. Totusi, trebuie sa stiti ca nu sunteti singur si ca puteti primi un ajutor poate nesperat. Este vorba despre serviciile unei firme de repatriere decedati.
 
Daca apelati la Casa Bucur, tel 0769 990 000 NON STOP, va vom oferi servicii funerare complete de repatriere decedati din Franta, Spania, Anglia, Italia, Germania si restul tarilor Europei, dar si SUA, China, Dubai, America de Sud, Canada, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, India si Africa. Pe langa serviciile de repatriere decedati, oferim si asistenta pentru expatriere, in cazul strainilor care decedeaza pe teritoriul Romaniei. In acest caz, trebuie sa notificati in scris Directia Relatii Consulare a MAE, la numarul de fax 0213.196.869.
 
Casa Bucur colaboreaza cu firme de servicii funerare de pe teritoriul statelor enumerate mai sus, pentru a facilita repatrierea decedatilor si aducerea lor in Romania fara incidente pe traseu. Asiguram transportul aferent pana la destinatie, in autoturisme funerare omologate conform legislatiei in vigoare. De asemenea, facilitam transcrierea documentelor necesare repatrierii, oferind sprijin si consultanta in legatura cu acestea.
 
Firma noastra detine toata logistica necesara pentru aducerea in tara a rudelor dumneavoastra decedate in strainatate si pentru rezolvarea oricarei cereri sau probleme pe care o intampinati. Sunati acum la numarul de telefon 0769 990 000 NON STOP si veti primi o oferta de pret, dar si consultanta GRATUITA. Va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru ca o tragedie precum decesul unei persoane apropiate nu poate fi prevazuta si trebuie tratata in aceeasi maniera, indiferent de momentul producerii sale sau clipa in care aflati de aceasta.
 
Repatriere decedati din Franta, Spania, Italia, Germania, Anglia
 
Indiferent ca suntem de acord cu acest lucru sau nu, trebuie sa recunoastem ca, in prezent, foarte multi romani locuiesc in strainatate. Acestia fie au plecat in cautarea unui trai mai bun si planuiesc sa se intoarca in Romania, fie doresc sa se stabileasca definitiv in alta tara. Desi acest lucru reprezinta de cele mai multe ori o veste buna pentru ei si familiile lor, uneori se poate produce o tragedie. Accidentele, bolile si alte necazuri nu tin cont de visurile, aspiratiile si dorintele noastre, iar moartea poate lovi oricand, indiferent de circumstante.
 
De altfel, numarul tot mai mare de romani din tari precum Italia, Spania, Anglia, Germania sau Franta reprezinta si motivul pentru care serviciile de repatriere decedati au inceput sa fie tot mai solicitate de catre rudele indurerate ramase in tara. Tocmai din aceasta cauza, Casa Bucur pune mare accent pe aceasta ramura a activitatii sale si va ofera servicii funerare complete in cazul in care treceti printr-o asemenea tragedie. Si nu uitati: indiferent cat de dureroasa este o anumita situatie, intotdeauna exista o speranta si un ajutor pe care il puteti primi, motiv pentru care va suntem alaturi la orice ora din zi si din noapte.
 

Intrebari frecevente repatriere decedati


Ce inseamna serviciile de repatriere decedati?

Serviciile de repatriere decedati inseamna aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit al unui membru al familiei dumneavoastra, care a murit in afara granitelor Romaniei. Acest lucru se face cu ajutorul firmelor de pompe funebre partenere din tara in care s-a produs decesul.

Care este programul unei firme de repatriere decedati?

O firma de pompe funebre care se respecta ar trebui sa acorde servicii de repatriere decedati NON STOP, 24 de ore din 24. Un deces poate surveni oricand, iar in cazul tragediilor produse in afara granitelor tarii, timpul este un factor cu atat mai important, avand in vedere etapele birocratice care trebuie parcurse.

Ce presupun serviciile de repatriere decedati?

Serviciile de repatriere decedati presupun: colaborarea cu firmele de servicii funerare partenere din tara in care s-a produs decesul, intocmirea tuturor actelor necesare aducerii in tara a sicriului cu trupul neinsufletit si preluarea acestuia din zona cargo a aeroportului. Apoi, transportul funerar, inhumarea / incinerarea si celelalte datini religioase continua ca in cazul unui deces produs in tara.

Care sunt tarile din care se realizeaza serviciile de repatriere decedati?

Majoritatea serviciilor de repatriere decedati se realizeaza din Italia, Spania, Franta, Germania si Anglia, tarile in care locuiesc cei mai multi conationali. Cu toate acestea, o firma de servicii funerare care se respecta acopera intreg mapamondul, inclusiv cazurile de deces produse in America de Nord, America de Sud, Asia, Africa si Australia.

Cum se realizeaza transportul funerar in cazul repatrierii decedatilor?

Pentru repatrierea decedatilor, este nevoie de doua tipuri de transport funerar: la bordul aeronavei care va aduce trupul neinsufletit in tara, respectiv la bordul unui autoturism cu toate dotarile cerute la nivelul UE. Firma de pompe funebre va prelua sicriul din zona cargo a aeroportului de destinatie.

De ce este nevoie de servicii de repatriere decedati?

Serviciile de repatriere decedati au drept scop indeplinirea ultimei dorinte a persoanei trecute in nefiinta departe de tara sa si de cei dragi. Totodata, ele pot fi privite drept o reparatie morala din partea rudelor sau prietenilor care nu au putut fi alaturi de persoana decedata in ultimele clipe de viata ale acesteia.