Icon servicii funerare

Servicii funerare

Servicii funerare complete in Bucuresti, NON STOP

Consultanta funerara predeces

Consultanta predeces este o idee noua ce vine in favoarea persoanelor care se asteapta ca o ruda, prieten sau cunostinta sa treaca in nefiinta intr-un viitor apropiat si nu doreste…

Citeste mai mult

Transport funerar

Serviciile funerare de transport pot fi achizitionate separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce includ transport gratuit. Asiguram la cele mai bune…

Citeste mai mult

Repatriere decedati

Repatriere decedati si transport funerar international in Romania din Europa:  Germania, Italia, Anglia, Spania, Franta, Belgia, Danemarca, ElveČ›ia, Grecia, Norvegia, Olanda,…

Citeste mai mult

Imbalsamare - Tanatopraxie

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara intr-un cadru legal, in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene in vigoare. In functie de fiecare…

Citeste mai mult

Inhumare

Timp de 40 de zile, deasupra usii de la intrarea in casa se monteaza doliul, o panza de culoare neagra. Impreuna cu preotul, familia stabileste data si ora inmormantarii, dar…

Citeste mai mult

Incinerare

Pentru a programa incinerarea defunctului sunt necesare urmatoarele acte: - actul de identitate al persoanei care solicita incinerarea (copie si original); - certificatul de deces;…

Citeste mai mult

Preluare Morga Spitale

Servicii funerare de preluare a trupului neinsufletit de la morga spitalului O firma profesionista de pompe funebre din Bucuresti, asa cum este Casa Bucur, trebuie sa ofere numeroase…

Citeste mai mult

Depunere Capela Cimitir

Servicii funerare de transport decedati la capela cimitirului Datoria unei firme de pompe funebre cu o experienta indelungata si o arie de acoperire mare, asa cum este Casa Bucur,…

Citeste mai mult
Deoarece organizarea unei ceremonii de inmormantare poate fi un proces extrem de delicat si solicitant, va punem la dispozitie servicii funerare complete pentru astfel de evenimente nefericite!

Gama de servicii funerare complete disponibile NON STOP
• Medic constatare deces
• Imbalsamare
• Toaletare decedat (spalat/imbracat)
• Asezare decedat in sicriu
• Manipulare (decedat/sicriu)
• Intocmire acte necesare inhumare
• Intocmire acte necesare incinerare
• Certificat deces/Adeverinta inhumare
• Avize (Sanepid/Procuratura)
• Transport funerar (intern/extern)
• Transport coroane/ jerbe/flori
• Transport invitati/insotitori
• Depunere la capela
• Preot/dascal/cor bisericesc
• Procedura impachetare
• Organizare procesiune funerara
• Intermediere acte loc de veci
• Amenajare/reconditionare loc de veci
• Achizitionare produse si efecte funerare
• Organizare parastas/pomenire
• Organizare pomana la restaurant
• Inchiriere catafalc cu lumini
• Inchiriere capac frigorific
• Transport inmormantare cu masina funerara
• Dosar ajutor inmormantare
• Repatriere/expatriere
• Intocmire acte repatriere/expatriere
• Serviciu de preluare zona cargo aeroport

Servicii funerare complete pentru pensionari, in baza talonului de pensie

Compania noastra de servicii funerare complete pune la dispozitia tuturor familiilor indoliate sistemul de decontare C.N.P.A.S., in cazul in care membrii decedati erau pensionari prin decizie in momentul decesului. Drept urmare, oferim produse si servicii funerare in baza talonului de pensie (cuantumul ajutorului de inmormantare pe anul in curs), conform Legii 263/2010.

Se pot achita toate cele necesare inmormantarii cu talonul de pensie, iar noi vom deconta costurile respective prin Casa Nationala de Pensii Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) sau a Judetului Ilfov. Astfel, pensionarii decedati vor beneficia de servicii funerare complete in conformitate cu Legea Asigurarilor Sociale. Iar dvs. veti scuti timp si energie, evitand birocratia de la ghiseele institutiei teritoriale unde era arondat pensionarul(a) decedat(a)!

Atentie! Nu pot beneficia de servicii funerare complete in baza talonului de pensie familiile pensionarilor M.A.I. si M.A.P.N., deoarece casa de pensii arondata acestor institutii nu accepta decat decontul cu unul din mostenitorii de drept ai defunctului(ei). Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0769 99 00 00 (NON STOP)!

Descriere servicii funerare complete

Oferim consultanta gratuita 24/7 cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Serviciul nostru de consultanta se adreseaza persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa aiba un estimat al costurilor sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi importante in asemenea momente. Decesul este definit ca incetarea ireversibila a activitatii cerebrale si cardiace, stabilita prin mijloace medicale si declarata de catre persoane calificate! Astfel, serviciile funerare complete oferite de noi includ:

1. Constatare deces
Constatarea decesului se poate efectua de catre medicul nostru care are drept de libera practica sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris – dar numai in urma examinarii medicale si identificarii in baza unui document de identitate a persoanei decedate si numai daca s-a stabilit cu exactitate cauza decesului! In urma constatarii decesului, medicul elibereaza certificatul medical constatator de deces (CMCD), dupa care putem continua procedurile de organizare a inmormantarii prin servicii funerare complete.

2. Imbalsamare
Imbalsamarea este o procedura care are ca scop conservarea decedatului si prevenirea descompunerii accelerate a acestuia. Imbalsamarea face parte, de asemenea, din serviciile funerare pe care le oferim si se efectueaza de catre personal calificat (autopsier), sub supravegherea medicului care a constatat decesul. Dupa ce procesul de imbalsamare este finalizat, se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru a transporta sicriul si a-l depune la capela.

3. Toaletare/impachetare
Toaletarea decedatului se poate realiza de catre membrii companiei noastre care ofera de servicii funerare complete, atat la domiciliul dvs., cat si in locatia noastra – cu respectarea normelor de igiena. Imbracarea decedatului se efectueaza folosind articole vestimentare puse la dispozitie de catre familia acestuia sau achizitionate de catre noi, dupa care urmeaza asezarea in sicriu. La solicitarea familiei, oferim si serviciul optional de cosmetizare a decedatului. Procedura de impachetare presupune sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de descompunere si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare pentru inchiderea ermetica a sicriului.

4. Declarare deces
Pentru servicii funerare complete, va ajutam inclusiv cu declararea decesului. Aceasta se face in termen de 72 ore si sunt necesare umatoarele acte:
- certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
- actul de identitate al decedatului;
- certificatul de nastere al decedatului;
- actul constatator de deces;
- declaratie sau livretul militar al decedatului, daca nu exista C.I.;
- dovada eliberata de Parchet (daca decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente / daca inregistrarea decesului se face in mai mult de 72 ore de la data producerii acestuia).

5. Eliberarea actelor necesare inhumarii/incinerarii
De asemenea, serviciile funerare complete pe care vi le punem la dispozitie includ sprijinul nostru in obtinerea actelor necesare inhumarii/incinerarii si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil (pentru toate sectoarele Capitalei si zonele limitrofe). Aveti nevoie de urmatoarele documente:
- copie dupa certificatul constatator al decesului;
- certificatul de imbalsamare;
- autorizatie de la SANEPID;
- certificatul de deces;
- adeverinta de inhumare;
- contractul de concesiune a locului de veci. 

6. Livrare GRATUITA sicriu si cruce 
Detinem pe stoc modele de sicrie autohtone sau de import, fabricate din brad, stejar, fag, tei, plop, nuc, cires, etc. – intr-o paleta larga de culori si motive decorative. Indeplinim chiar si cele mai exigente solicitari cu privire la forma (4, 6, 8 colturi), culoare (mahon, bej, alb), dimensiune (XXL, sicrie normale, medii sau mici) si material (lemn sau zinc, in cazul repatrierilor). Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie (respeta), capitonaj capac, panza de fata, orar mic, orar mare, perna, saltea absorbanta. Totodata, va punem la dispozitie cruci inscriptionate si asortate la culoarea sicriului. Iar pentru ca ati apelat la serviciile funerare complete Casa Funerara Bucur, va oferim livrare gratuita a acestor produse (la domiciliu, morga spital, I.M.L. sau alte locatii)!

7. Transport si manipulare
Oferim transport de specialitate intern si international cu autospecializate funerare omologate si autorizate, cu respectarea normelor sanitare. Asiguram transportul cu microbuze a participantilor la ceremonia funerara si transportul efectelor funerare (coroane, jerbe, aranjamente florale). Pentru detalii, consultati sectiunea Transport Funerar a site-ului nostru! Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra de servicii funerare complete si consta in: preluarea sicriului de la morga spitalului/I.N.M.L. sau de la domiciliu, urcatul sau coboratul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) si transportul la cimitir.

8. Consiliere obtinere loc de veci
Va putem indruma cu privire la formalitatile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de concesionarea gratuita a unui loc de veci in cimitirele din Bucuresti. Acesta se poate concesiona de la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU), dar numai in momentul constatarii decesului! Pentru servicii funerare complete, va putem ajuta sa gasiti si sa tranzactionati un loc de veci cu sau fara lucrare funerara, aflat deja in concesiunea altcuiva.

9. Organizare parastas, pomenire, pomana – servicii funerare complete NON STOP
Pregatim set complet pentru parastas si pomenire, format din:
- 12 farfurii cu mancare gatita (post sau dulce), la care adaugam 6-12 produse impachetate;
- 12 cani cu furculite/linguri;
- 12 pachete cu 10-12 produse (post sau dulce);
- 2 platouri cu coliva pregatita in casa;
- 3 colaci facuti in casa (Cap, Prescura, Arhanghel);
- 1 sticla vin + ulei;
- 1 set pahare plastic;
- 1 set lingurite plastic.
Daca doriti ca aceasta datina sa aiba loc intr-un cadru organizat, va oferim locatia noastra (restaurant), unde puteti alege din mai variante de meniu si beneficiati de servire ireprosabila din partea unui personal calificat.

10. Intocmire dosar ajutor inmormantare
Nu in ultimul rand, din oferta noastra de servicii funerare complete face parte si consilierea pentru intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare. Ajutorul  acordat de CNPAS este un drept legal al tuturor pensionarilor si asiguratilor, in conformitate cu Legea 263/2010. Acesta este in cuantum diferit de la an la an, acordandu-se unui membru din familie sau celui care s-a ocupat de inmormantarea persoanei decedate, daca aceasta a beneficiat de pensie de la Casa Nationala de Pensii Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.