Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 3

Servicii funerare Sector 3

Doriti sa apelati la o echipa specializata in servicii funerare din Sector 3, Bucuresti, care sa preia toate sarcinile dvs. in ceea ce priveste organizarea unei ceremonii de inmormantare cu tot ce implica aceasta si respectand toate randuielile religioase? Contactati-ne la numarul de telefon afisat mai jos, iar personalul calificat Casa Bucur se va deplasa de urgenta la domiciliul dvs., prezentandu-va un plan detaliat de organizare a inmormantarii, cu produse si servicii pe care vi le punem la dispozitie cu promptitudine si profesionalism desavarsit.

 

Telefon 0769 99 00 00, program NON STOP

Ne puteti contacta la acest numar de telefon oricand si din orice cartier, pentru servicii funerare in Sectorul 3.

 

Avantajul de a apela la Casa Bucur – Servicii funerare Sector 3

Din respect pentru pierderea dvs. si fiindca dorim sa va fim alaturi in momente atat de apasatoare, cand va simtiti probabil lipsit de energie, iar gandurile dvs. sunt canalizate catre amintirea persoanei decedate, noi va oferim sprijin 100%. Astfel, ne vom ocupa de absolut tot ce inseamna protocolul unei ceremonii de inmormantare. Mai multe detalii despre oferta de servicii funerare in Sector 3 gasiti pe pagina „Servicii funerare complete” a site-ului nostru. Veti observa ca va putem scuti inclusiv de corvoada birocratiei in ceea ce priveste intocmirea sau eliberarea actelor de deces.

Mai exact, va oferim urmatoarele:

- produse funerare in sectorul 3: sicrie complet echipate (perna, saltea, capitonaj, lenjerie, orare, voal, manere, capac, capac frigorific); cruce de lemn inscriptionata; totalitatea obiectelor religioase (batiste, lumanari, banuti, dolii, iconite, prosoape); platouri de coliva; colaci (cap, arhanghel, prescure); pachete de pomana/parastas (cu produse de dulce sau de post); vin; vin+ulei; coroane si jerbe funerare; monumente funerare;

- servicii funerare in sectorul 3: consultanta funerara predeces (pentru rudele pacientilor muribunzi); transport funerar; repatriere decedati (in cazul in care decesul s-a produs in afara granitelor tarii); imbalsamare/tanatopraxie; inhumare; incinerare (practica 100% legala in Romania, chiar daca este dezavuata de catre BOR); preluare trup neinsufletit din morga spitalului (in cazul in care decesul s-a produs intr-o unitate medicala); intocmirea/obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii.

Practic, datoria noastra, in calitate de firma de servicii funerare din sectorul 3 cu o experienta indelungata si maximum de respect si profesionalism pentru clientii nostri, este nu numai de a furniza produsele si serviciile propriu-zise, ci si de a va sprijini intr-unele dintre cele mai dificile clipe din viata dumneavoastra. Astfel, va degrevam de toate sarcinile presupuse de organizarea unei astfel de ceremonii funeste, oferindu-va ragazul de a va lua ramas bun de la cel plecat dintre noi, dar si de a petrece timp cu familia si prietenii.

 

Arie de acoperire servicii funerare Sector 3, Bucuresti
 

Titan, Balta Alba, Baba Novac, Bobocica, Bulevardul Unirii, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Chisinau, Burebista, Barajul Dunarii/Lotrului, Calea Calarasilor, Calea Vitan, Campia Libertatii, Camill Ressu, Constantin Brancusi, Centrul Civic, Corneliu Coposu, Codrii Neamtului, Dristor, Dudesti, Decebal, Delea Noua, Diham, Elie Radu, Energeticienilor, Fizicienilor, Ilioara, 1 Decembrie 1918, 23 August, Jean Steriadi, Liviu Rebreanu, Mihai Bravu, Morarilor, Matei Ambrozie, Macaralei, Maior Ion Coravu, Mircea Voda, Matei Voievod, Matei Basarab, Minis, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Novaci, Ozana, Octavian Goga, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Prevederii, Potcoava, Racari, Salajan, Strada Ramnicu Sarat/Ramnicu Valcea, Soseaua Garii Catelu, Strada Traian, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cat timp se tine doliu si care sunt interdictiile…
03.01.2022

Cat timp se tine doliu si care sunt interdictiile…

Biserica Ortodoxa nu ofera nicio perioada de timp exacta in care s-ar tine doliu, insa obiceiurile variaza de la 40 de zile (de cele mai multe ori) la un an (in situatii foarte specifice)

Citeste mai mult
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte? Raspunsul…
25.11.2021

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte? Raspunsul…

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte are foarte mare legatura cu faptele, comportamentul si atitudinea din timpul vietii

Citeste mai mult