Icon servicii funerare
Repatriere decedati Anglia

Repatriere decedati Anglia

Uneori, atat agonia, cat si alinarea se afla la un telefon distanta. Aveti o ruda sau un prieten drag care locuieste si lucreaza in Anglia? Cel mai probabil, nu a plecat din tara pentru ca aici castiga foarte bine sau pentru ca avea tot ce isi putea dori, ci a ales strainatatea tocmai sperand ca va avea un trai mai bun si o viata decenta. Soarta a avut, insa, alte planuri pentru el si, aflat departe de casa si de oricine l-ar fi putut ajuta, acesta s-a stins singur, printre straini.
 
Daca treceti prin aceasta teribila incercare, fie ca vorbim despre un membru al familiei sau un apropiat, probabil ca in primul rand va simtiti neputincios. V-ati fi dorit sa fiti alaturi de el in ultimele sale clipe pe acest pamant si sa il tineti de mana in timp ce isi da ultima suflare. Din pacate, nu mai este posibil sa dati timpul inapoi, iar acum tot ce va ramane de facut este sa actionati. Asa cum spuneam, telefonul prin care ati primit teribila veste poate fi si cel prin care va regasiti alinarea, apeland la servicii de repatriere decedati din Anglia.
 
La Casa Bucur, va oferim servicii funerare complete de repatriere decedati din Anglia, de la rezolvarea documentatiei pana la preluarea sicriului cu trupul neinsufletit din zona cargo a aeroportului de destinatie. Serviciile noastre de repatriere decedati Anglia va pun la dispozitie o masina funerara echipata cu toate cele necesare pentru transportul sicriului in siguranta si in conformitate cu toate normele Uniunii Europene.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult