Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 1

Servicii funerare Sector 1

Sunteti din Bucuresti si aveti nevoie urgenta de o echipa de profesionisti pentru organizarea unei inmormantari si consiliere intr-un astfel de moment delicat? Pentru servicii funerare in sector 1 de inalta calitate, rapide si eficiente, apelati cu incredere la noi. Astfel, in cazul in care va confruntati cu pierderea unui membru din familie, contactati echipa Casa Bucur – Servicii funerare sector 1, iar noi ne vom deplasa in cel mai scurt timp la adresa dvs.

Solutii complete servicii funerare sector 1, Bucuresti
• Constatare deces
• Intocmire acte repatriere/expatriere
• Intocmire acte necesare inhumare/incinerare
• Intermediere obtinere loc de veci
• Transport sicriu la capela si alte servicii funerare sector 1 ce tin de transport si manipulare
• Organizare procesiune funerara (preot, cor bisericesc)
• Achizitionare produse si efecte funerare (sicriu, articole textile, cruce, coroane, accesorii decorative, obiecte religioase, colaci, coliva si alte produse alimentare)
• Organizare pomana/parastas/pomenire etc. 

Suntem o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii nostri si pierderile suferite de catre ei. Acest lucru este vizibil in primul rand in panoplia larga de servicii oferite, de la consultanta funerara predeces, transport funerar si inhumarea/incinerarea propriu-zise si pana la repatriere decedati si, mai nou, preluarea sicriului direct de la morga spitalului. Insa, in acelasi timp, stiind ca un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, era imperios sa ne adaptam programul si sa oferim servicii funerare in sectorul 1 NON STOP.

Astfel, puteti suna la Casa Bucur imediat cum s-a produs decesul, iar noi vom trimite de urgenta o echipa la domiciliul dumneavoastra sau la unitatea spitaliceasca unde a avut loc trecerea in nefiinta. Segmentarea activitatii firmei noastre de pompe funebre este o noua dovada de respect, grija si responsabilitate, intrucat astfel ne asiguram ca ajungem mult mai rapid la locul producerii evenimentului funest si, in acelasi timp, putem demara fara intarziere procedurile si actiunile specifice.

De altfel, intrucat oferim servicii funerare pe toata raza sectorului 1, colaboram indeaproape cu toate institutiile abilitate, grabind astfel demesurile pentru inmormantare/incinerare si degrevandu-va pe dumneavoastra de unele dintre cele mai dificile sarcini. Astfel, va puteti petrece timpul luandu-va ramas bun asa cum se cuvine de la cel plecat dintre noi, dar si fiind alaturi de celelalte rude sau prieteni apropiati, care cu siguranta au nevoie de dumneavoastra.

Contact servicii funerare sector 1, Bucuresti
Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Arie de acoperire servicii funerare sector 1, Bucuresti
Aviatiei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Amzei, Aerogarii, Alexandru Ioan Cuza, Bucurestii Noi, Baneasa, Banu Manta, Bazilescu, Buzesti, Berzei, Burileanu, Beller, Bizet, Bulevardul Marasti, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, Casin, Clucerului, Ciuperca, Constantin Prezan, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Dinicu Golescu, Dimitrie Pompeiu, Expozitiei, Fantana Miorita, Ficusului, Gara de Nord/Basarab, Glinka, Gloriei, Gheorghe Ionescu Sisesti, Herastrau, Ion Mihalache (1 Mai), Ion Mincu, Iancu de Hunedoara, Iancu Nicolae, I. L. Caragiale, I. G. Duca, Ion Ionescu de la Brad, Ion Campineanu, Jiului, Jandarmeriei, Kiseleff, Lascar Catargiu, Magheru, Mircea Vulcanescu, Matache, Maresal Averescu, Mendeleev, Nordului, Nicolae Caramfil, Nicolae Titulescu, Odaii, Primaverii, Plevnei, Poligrafiei, Pajura, Perla, Piata Romana, Piata Domenii, Piata Chibrit, Popisteanu, Popa Tatu, Straulesti, Stirbei Voda, Smaranda Braescu, Somesul Rece, Schitu Magureanu, Strada Muzeul Zambaccian, Poet Andrei Muresan, Strada Turda, Strada George Enescu, Verdi, Witing

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cat timp se tine doliu si care sunt interdictiile…
03.01.2022

Cat timp se tine doliu si care sunt interdictiile…

Biserica Ortodoxa nu ofera nicio perioada de timp exacta in care s-ar tine doliu, insa obiceiurile variaza de la 40 de zile (de cele mai multe ori) la un an (in situatii foarte specifice)

Citeste mai mult
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte? Raspunsul…
25.11.2021

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte? Raspunsul…

Ce se intampla cu sufletul dupa moarte are foarte mare legatura cu faptele, comportamentul si atitudinea din timpul vietii

Citeste mai mult