Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 4

Servicii funerare Sector 4

Firma noastra de pompe funebre, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii sai, ofera o varietate de produse si servicii funerare in sectorul 4, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie complet echipate (perna, saltea, capitonaj capac, lenjerie, orare, voal, crucifix, icoane, lumanari, batiste, banuti, dolii, prosoape); cruce din lemn inscriptionata; pachete pentru pomana si parastas (inclusiv de post); platouri de coliva; colaci (cap, arhanghel, prescure); sticle de vin; coroane, jerbe si aranjamente florale; monumente funerare in memoria celui plecat dintre noi;

- servicii funerare in sectorul 4: consultanta funerara predeces (destinata rudelor unei persoane foarte in varsta sau bolnave in stadiu terminal); transport funerar (de la domiciliu/spital la biserica si apoi la cimitir, inclusiv transportul invitatilor la ceremonia funesta); imbalsamare/tanatopraxie; inhumare/incinerare; repatrierea decedatilor romani din alte tari.

La Casa Bucur, intelegem pe deplin sensul sintagmei "servicii funerare in sectorul 4 complete", motiv pentru care oferta noastra acopera toate cazurile si cerintele posibile ale clientilor. Astfel, furnizam inclusiv servicii de preluare a trupului neinsufletit de la morga spitalelor de pe raza unitatii administrative, dar si depunerea la capela cimitirelor din cartiere precum Eroii Revolutiei, Berceni, Aparatorii Patriei etc.

Segmentarea activitatii ne permite sa oferim servicii funerare in sectorul 4 in cel mai scurt timp, intrucat angajatii nostri, profesionisti desavarsiti ai pompelor funebre, cunosc cu precizie toate bulevardele si strazile din zona, precum si sediile institutiilor cu care colaboreaza (spre exemplu, Casa de Pensii). Astfel, timpul destinat sosirii la domiciliul persoanei decedate, respectiv la morga spitalului, centrului de ingrijiri paliative etc. este redus semnificativ, permitand desfasurarea procedurilor de inmormantare intr-un ritm accelerat. Acest lucru este cu atat mai important pe perioada verii, cand temperaturile caniculare ridica anumite probleme de ordin igienico-sanitar.

Nu in ultimul rand, Casa Bucur ofera servicii funerare in Sectorul 4 NON STOP. Din punctul nostru de vedere, respectiva abordare este nu numai o dovada de respect fata de clienti, care isi doresc sa finalizeze cat mai rapid cu putinta ceremonia funesta, intrucat aceasta este epuizanta din punct de vedere psihic, ci si o necesitate si o obligatie in ziua de astazi. Un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar in calitate de firma cu o experienta indelungata pe aceasta piata, trebuie sa raspundem in cel mai scurt timp solicitarilor, demarand actiunile de ordin birocratic si organizatoric (obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru inmormantare, gasirea unui preot si a cantaretilor bisericesti, pregatirea mesei de la restaurant, in memoria celui plecat dintre noi etc.).

Contact firma pompe funebre sector 4, Bucuresti
Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Arie acoperire strazi / cartiere

Aparatorii Patriei, Al. Obregia, Alunisului, Asmita Gardens, Berceni, Big Berceni, B-dul Tineretului, Bellu, Bagdasar Arseni, Budapesta / B-dul Marasesti, Budimex (Marie Curie), Constantin Brancoveanu, Costache Stamate, Calea Serban Voda, Cutitul de Argint, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Dimitrie Leonida, Eroii Revolutiei, Emil Racovita, Giurgiului, Gheorghe Sincai, Huedin, IML (Institutul de Medicina Legala Mina Minovici), Iriceanu, Ira, Luica, Lamotesti, 11 Iunie, Mitropolie, Metalurgiei, Mariuca, Nitu Vasile, Oltenitei, Pieptanari, Progresul, P-ta Covasna, P-ta Resita, P-ta Norilor, Parcul Carol, Panselelor, Pridvorului, Sfantul Ioan, Secuilor, Soldanului, Straja, Sura Mare, Str. Turnu Magurele, Timpuri Noi, Toporasi, Tomesti, Trestiana, Unirii, Uioara, Vacaresti, Visana, Vitan Barzesti

 

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult