Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 4

Servicii funerare Sector 4

Firma noastra de pompe funebre, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii sai, ofera o varietate de produse si servicii funerare in sectorul 4, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie complet echipate (perna, saltea, capitonaj capac, lenjerie, orare, voal, crucifix, icoane, lumanari, batiste, banuti, dolii, prosoape, capace frigorifice); cruce din lemn inscriptionata; pachete domiciliu pentru pomana si parastas (inclusiv de post); platouri de coliva; colaci (cap, arhanghel, prescure); sticle de vin; coroane funerare, jerbe si aranjamente florale aduse la domiciliul clientului sau biserica/cimitir; monumente funerare in memoria celui plecat dintre noi;

- servicii funerare in sectorul 4: consultanta gratuita funerara predeces (destinata rudelor unei persoane foarte in varsta sau bolnave in stadiu terminal); medic constatator deces, manipularea persoanelor decedate si manipulare sicriu; obtinerea tuturor actelor necesare (doar cu talonul de pensie, inclusiv intocmirea actelor deces si acces la ajutorul de inmormantare); transport funerar (de la domiciliu/spital la biserica si apoi la cimitir, inclusiv transportul invitatilor la ceremonia funesta); imbalsamare/tanatopraxie; inhumare/incinerare.

Un serviciu special, pe care nu multe firme de servicii funerare Bucuresti sector 4 il ofera, este cel de repatriere decedati (Italia, Franta, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Germania, chiar si Turcia, America etc.). In cazul in care o ruda sau un prieten drag al dumneavoastra si-a dat obstescul sfarsit in afara tarii, in calitate de firma care ofera servicii funerare complete NON-STOP, va stam la dispozitie cu preluare decedati aeroport si transport in localitatea/la cimitirul unde va avea loc inmormantarea.

La Casa Bucur, intelegem pe deplin sensul sintagmei "servicii funerare in sectorul 4 complete", motiv pentru care oferta noastra acopera toate cazurile si cerintele posibile ale clientilor. Astfel, furnizam inclusiv servicii de preluare a trupului neinsufletit de la morga spitalelor de pe raza unitatii administrative, dar si depunerea la capela cimitirelor din cartiere precum Eroii Revolutiei, Berceni, Aparatorii Patriei etc.

Segmentarea activitatii ne permite sa oferim servicii funerare in sectorul 4 in cel mai scurt timp, intrucat angajatii nostri, profesionisti desavarsiti ai pompelor funebre, cunosc cu precizie toate bulevardele si strazile din zona, precum si sediile institutiilor cu care colaboreaza (spre exemplu, Casa de Pensii). Astfel, timpul destinat sosirii la domiciliul persoanei decedate, respectiv la morga spitalului, centrului de ingrijiri paliative etc. este redus semnificativ, permitand desfasurarea procedurilor de inmormantare intr-un ritm accelerat. Acest lucru este cu atat mai important pe perioada verii, cand temperaturile caniculare ridica anumite probleme de ordin igienico-sanitar.

Nu in ultimul rand, Casa Bucur ofera servicii funerare in Sectorul 4 NON STOP. Din punctul nostru de vedere, respectiva abordare este nu numai o dovada de respect fata de clienti, care isi doresc sa finalizeze cat mai rapid cu putinta ceremonia funesta, intrucat aceasta este epuizanta din punct de vedere psihic, ci si o necesitate si o obligatie in ziua de astazi. Un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar in calitate de firma cu o experienta indelungata pe aceasta piata, trebuie sa raspundem in cel mai scurt timp solicitarilor, demarand actiunile de ordin birocratic si organizatoric (obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru inmormantare, gasirea unui preot si a cantaretilor bisericesti, pregatirea mesei de la restaurant, in memoria celui plecat dintre noi etc.).

Contact firma pompe funebre sector 4, Bucuresti
Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Arie acoperire strazi / cartiere

Aparatorii Patriei, Al. Obregia, Alunisului, Asmita Gardens, Berceni, Big Berceni, B-dul Tineretului, Bellu, Bagdasar Arseni, Budapesta / B-dul Marasesti, Budimex (Marie Curie), Constantin Brancoveanu, Costache Stamate, Calea Serban Voda, Cutitul de Argint, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Dimitrie Leonida, Eroii Revolutiei, Emil Racovita, Giurgiului, Gheorghe Sincai, Huedin, IML (Institutul de Medicina Legala Mina Minovici), Iriceanu, Ira, Luica, Lamotesti, 11 Iunie, Mitropolie, Metalurgiei, Mariuca, Nitu Vasile, Oltenitei, Pieptanari, Progresul, P-ta Covasna, P-ta Resita, P-ta Norilor, Parcul Carol, Panselelor, Pridvorului, Sfantul Ioan, Secuilor, Soldanului, Straja, Sura Mare, Str. Turnu Magurele, Timpuri Noi, Toporasi, Tomesti, Trestiana, Unirii, Uioara, Vacaresti, Visana, Vitan Barzesti

Prin urmare, daca locuiti in zone precum Constantin Brancoveanu, Drumul Gazarului, Soseaua Giurgiului, Nitu Vasile sau Calea Serban Voda si treceti prin clipele cumplite ale pierderii unui membru al familiei ori prieten drag, alegeti cu incredere firma noastra de pompe funebre sector 4! Indiferent ca decesul s-a produs acasa ori la unul dintre spitalele din sector (spre exemplu Bagdasar Arseni sau Alexandru Obregia), ne ocupam de obtinerea tuturor actelor, realizarea transportului funerar, organizarea propriu-zisa a inmormantarii, aducerea de aranjamente florale, pachete alimentare pentru pomana/parastas, chiar si ridicarea de monumente funerare. Totul se realizeaza cu maximum de respect garantat atat persoanei decedate, cat si rudelor si apropiatilor acesteia. Suntem recunoscuti pentru promptitudinea si calitatea desavarsita aratata in oferirea de servicii funerare sectorul 4!
 

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…
10.07.2024

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…

Sfestania casei este un ritual religios ortodox care implica sfintirea locuintei prin stropirea cu apa sfintita si rostirea de rugaciuni de catre un preot

Citeste mai mult
Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…
14.06.2024

Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…

Metaniile sunt practici de rugaciune si smerenie din traditia ortodoxa care implica atat rugaciuni, cat si gesturi fizice de plecare si ridicare.

Citeste mai mult