Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 2

Servicii funerare Sector 2

Sectorul 2 gazduieste unele dintre cele mai importante cartiere si bulevarde din Capitala: Bulevardul Dacia, Colentina, Calea Mosilor, Iancului, Tei, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare etc. In mod evident, in aceste zone locuiesc zeci, poate chiar sute de mii de oameni, ceea ce inseamna ca si cererea pentru servicii funerare in sectorul 2 este una mare. In calitate de firma profesionista de pompe funebre, cu o activitate indelungata si maximum de promptitudine si respect pentru clientii nostri, este datoria noastra sa acoperim aceasta cerere cu o oferta pe masura, care sa tina cont de numeroase aspecte de ordin organizatoric si birocratic.

In primul rand, serviciile funerare in sectorul 2 pe care le furnizam sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Motivul este unul evident: un deces poate surveni oricand, indiferent de momentul din zi sau din noapte, iar noi suntem pregatiti sa demaram activitatile specifice in cel mai scurt timp, venind astfel in ajutorul clientilor nostri, incercati, in acele clipe, de sentimente precum dezorientare, deznadejde, tristete profunda etc. Mai mult decat atat, pe perioada sezonului cald, temperaturile ridicate pun probleme de ordin igienico-sanitar, ceea ce inseamna ca o inmormantare trebuie sa aiba loc in maximum 2-3 zile dupa trecerea in nefiinta.

In al doilea rand, asigurarea serviciilor funerare in sectorul 2, mai precis segmentarea exclusiv pe aceasta unitate administrativa, ne ajuta sa ajungem mai rapid la domiciliul familiei indoliate sau la spitalul/centrul unde s-a produs decesul. Angajatii nostri, profesionisti desavarsiti ai pompelor funebre, cunosc fiecare artera principala din sector, dar si stradutele, scurtaturile si sediile institutiilor abilitate cu care colaboreaza (spre exemplu, Casa de pensii). Totodata, stim foarte clar care sunt bisericile si cimitirele din sector, ce program si particularitati au, astfel incat sa va putem indruma catre cea mai buna alegere, de fiecare data.

Nu in ultimul rand, Casa Bucur ofera produse si servicii funerare in sectorul 2 complete, de la constatarea decesului si pana la organizarea pomenilor si parastaselor pentru persoana trecuta in nefiinta. In calitate de firma de pompe funebre din sectorul 2 profesionista, ne ocupam integral de toate aspectele birocratice ale organizarii inmormantarii, inclusiv obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare, gasirea unor preoti si a cantaretilor bisericesti etc. Astfel, ii degrevam aproape in totalitate pe clientii nostri, dandu-le ragaz sa isi ia ramas-bun asa cum se cuvine de la persoana plecata dintre noi si sa petreaca timp de calitate in compania rudelor si prietenilor ramasi in viata.

Contact firma pompe funebre sector 2, Bucuresti
Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Strazi / cartiere servicii funerare Sector 2

Avrig, Armeneasca, Andronache, Barbu Vacarescu, Baicului, B-dul Carol I, B-dul Chisinau, B-dul Dacia, Batistei, Soseaua Colentina, Coltei, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dimitrov, Delfinului, Dobroesti, Ferdinand, Fainari, Fundeni, Foisorul de Foc, Grigore Moisil, Gradina Icoanei, Gheorghe Titeica, Piata Iancului, Iulia Hasdeu, J. L. Calderon, Lacul Tei, Lizeanu, Mihai Eminescu, Maica Domnului, Maria Rosetti, Obor, Pantelimon, Strada Polona, Pache Protopopescu, Petricani, Popa Petre, Piata Gemeni, C. A. Rosetti, Radovanu, Ritmului, Soseaua Stefan cel Mare, Socului, Strada Tunari, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa, Vasile Lascar, Viitorului, Vergului, Vasile Bacila


Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult