Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 2

Servicii funerare Sector 2

Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii funerare in sector 2 prompte si complete, cu o arie de acoperire foarte vasta.

Arie de acoperire servicii funerare sector 2, Bucuresti
Avrig, Armeneasca, Andronache, Barbu Vacarescu, Baicului, Bulevardul Carol I, Bulevardul Chisinau, Bulevardul Dacia, Batistei, Colentina, Coltei, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dimitrov, Delfinului, Dobroesti, Ferdinand, Fainari, Fundeni, Foisorul de Foc, Grigore Moisil, Gradina Icoanei, Gheorghe Titeica, Iancului, Iulia Hasdeu, Jean Louis Calderon, Lacul Tei, Lizeanu, Mihai Eminescu, Maica Domnului, Maria Rosetti, Obor, Pantelimon, Polona, Pache Protopopescu, Petricani, Popa Petre, Piata Gemenii, Rosetti, Radovanu, Ritmului, Soseaua Stefan cel Mare, Socului, Strada Tunari, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa, Vasile Lascar, Viitorului, Vergului, Vasile Bacila

Aflati aici detalii despre produsele si serviciile funerare complete NON-STOP acordate de catre Casa Bucur in fiecare cartier din sector.

Indiferent in ce cartier locuiti, ne puteti apela oricand la numarul de telefon afisat pe site, iar o echipa speciala formata din personal calificat se va deplasa la domiciliul dvs. pentru a va oferi o gama completa de servicii funerare in sector 2. Motivele pentru care o firma de pompe funebre din Bucuresti alege sa isi segmenteze activitatea pe sectoare sunt numeroase, insa tin in principal de doua aspecte. In primul rand, vom putea ajunge mult mai repede la solicitarea dumneavoastra, cunoscand foarte bine atat principalele bulevarde, cat si strazile mai putin circulate din sectorul 2. Acest lucru reprezinta o dovada de respect, profesionalism si responsabilitate din partea noastra, oferindu-va tot sprijinul in clipe atat de dificile pentru dumneavoastra, dar si pentru familie si apropiati.

In al doilea rand, concentrandu-ne activitatea in limitele sectorului 2, vom colabora mult mai rapid si eficient cu institutiile abilitate, dar si cu bisericile si cimitirele aflate aici. Astfel, vom accelera procedurile birocratice specifice, preintampinand orice potentiala problema si rezolvand aspectele organizatorice in cel mai scurt timp. Practic, prin preluarea tuturor acestor responsabilitati, firma noastra de pompe funebre va degreveaza pe dumneavoastra de o noua sarcina si responsabilitate, intr-unele dintre cele mai grele clipe prin care sunteti nevoit sa treceti.

Oferirea de servicii funerare in sectorul 2 inseamna, pentru Casa Bucur, organizarea unei ceremonii impecabile de ramas bun pentru toti locuitorii cartierelor din zona, indiferent ca decesul se produce la domiciliu sau la spital. Acoperim toate situatiile posibile, inclusiv repatrierea decedatilor, tocmai pentru ca avem un respect deosebit si o profunda intelegere pentru fiecare caz si fiecare situatie in parte. De altfel, faptul ca ne desfasuram activitatea NON STOP, la orice ora din zi si din noapte, este o noua dovada in acest sens.

Produse si servicii funerare sector 2, Bucuresti
• Sicrie traditionale sau de lux si accesorii (garnituri, set orare, crucifixuri)
• Cruci din lemn, marmura sau granit
• Felinare ornamentale, catafalc cu lumini, capac frigorific
• Candele, lumanari, coroane, jerbe, aranjamente florale
• Iconite sfintite, articole religioase
• Pachete produse alimentare (de dulce sau de post)
• Constatare deces, manipulare si transport funerar
• Organizare pomana, obtinere loc de veci si alte servicii funerare pentru sectorul 2

Contact servicii funerare sector 2, Bucuresti
Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cele mai frumoase si puternice rugaciuni pentru copii
13.10.2021

Cele mai frumoase si puternice rugaciuni pentru copii

Atunci cand pare ca nimic nu mai functioneaza, intoarcerea catre divinitate, prin rugaciuni pentru copii, este singura care poate oferi alinare si chiar ceva mai presus

Citeste mai mult
Ce se intampla dupa ce mori? Credinte si obiceiuri…
15.09.2021

Ce se intampla dupa ce mori? Credinte si obiceiuri…

„Ce se intampla dupa ce mori” este o intrebare pe care ne-am pus-o cu totii, desi multi dintre noi au facut-o in taina, fara sa discute una dintre cele mai mari dileme ale omenirii

Citeste mai mult