Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 2

Servicii funerare Sector 2

Sectorul 2 gazduieste unele dintre cele mai importante cartiere si bulevarde din Capitala: Bulevardul Dacia, Colentina, Calea Mosilor, Iancului, Tei, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare etc. In mod evident, in aceste zone locuiesc zeci, poate chiar sute de mii de oameni, ceea ce inseamna ca si cererea pentru servicii funerare in sectorul 2 este una mare. In calitate de firma profesionista de pompe funebre, cu o activitate indelungata si maximum de promptitudine si respect pentru clientii nostri, este datoria noastra sa acoperim aceasta cerere cu o oferta pe masura, care sa tina cont de numeroase aspecte de ordin organizatoric si birocratic.

In primul rand, serviciile funerare complete in sectorul 2 pe care le furnizam sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Motivul este unul evident: un deces poate surveni oricand, indiferent de momentul din zi sau din noapte, iar noi suntem pregatiti sa demaram activitatile specifice in cel mai scurt timp, venind astfel in ajutorul clientilor nostri, incercati, in acele clipe, de sentimente precum dezorientare, deznadejde, tristete profunda etc. Mai mult decat atat, pe perioada sezonului cald, temperaturile ridicate pun probleme de ordin igienico-sanitar, ceea ce inseamna ca o inmormantare trebuie sa aiba loc in maximum 2-3 zile dupa trecerea in nefiinta.

In al doilea rand, asigurarea serviciilor funerare in sectorul 2, mai precis segmentarea exclusiv pe aceasta unitate administrativa, ne ajuta sa ajungem mai rapid la domiciliul familiei indoliate sau la spitalul/centrul unde s-a produs decesul. Angajatii nostri, profesionisti desavarsiti ai pompelor funebre, cunosc fiecare artera principala din sector, dar si stradutele, scurtaturile si sediile institutiilor abilitate cu care colaboreaza (spre exemplu, Casa de pensii). Totodata, stim foarte clar care sunt bisericile si cimitirele din sector, ce program si particularitati au, astfel incat sa va putem indruma catre cea mai buna alegere, de fiecare data.

Nu in ultimul rand, Casa Bucur ofera produse si servicii funerare in sectorul 2 complete, de la constatarea decesului si pana la organizarea pomenilor si parastaselor pentru persoana trecuta in nefiinta. In calitate de firma de pompe funebre din sectorul 2 profesionista, ne ocupam integral de toate aspectele birocratice ale organizarii inmormantarii, inclusiv obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare, gasirea unor preoti si a cantaretilor bisericesti etc. Astfel, ii degrevam aproape in totalitate pe clientii nostri, dandu-le ragaz sa isi ia ramas-bun asa cum se cuvine de la persoana plecata dintre noi si sa petreaca timp de calitate in compania rudelor si prietenilor ramasi in viata.

Iata numai cateva exemple de produse funerare/servicii funerare non stop furnizate de catre noi:

- consultanta gratuita predeces, pentru a fi pregatit in momentul despartirii de o persoana foarte in varsta sau care sufera de o boala incurabila;
- medic constatare deces si preluarea decedatului/manipulare decedat (si sicriu) de la domiciliu sau alt loc in care a incetat din viata;
- oferim servicii care presupun intocmirea actelor deces, asistenta pentru a obtine ajutorul de deces, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat (daca este cazul);
- preluare decedati aeroport, in situatia in care decesul s-a produs in alta tara;
- dotarea sicriului cu capace frigorifice si articole funerare, coroane/jerbe funerare etc.;
- intocmirea de pachete alimentare funerare ieftine, complete, pentru pomana/parastas;
- constructia de monumente funerare in memoria celui defunct.


Important! Pachetul funerar poate fi personalizat - vezi oferte in pagina Preturi servicii pompe funebre.

Contact firma pompe funebre/servicii funerare Bucuresti, sector 2 

Telefon 0769 990 000, program NON STOP!

Strazi / cartiere servicii funerare Sector 2

Avrig, Armeneasca, Andronache, Barbu Vacarescu, Baicului, B-dul Carol I, B-dul Chisinau, B-dul Dacia, Batistei, Soseaua Colentina, Coltei, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dimitrov, Delfinului, Dobroesti, Ferdinand, Fainari, Fundeni, Foisorul de Foc, Grigore Moisil, Gradina Icoanei, Gheorghe Titeica, Piata Iancului, Iulia Hasdeu, J. L. Calderon, Lacul Tei, Lizeanu, Mihai Eminescu, Maica Domnului, Maria Rosetti, Obor, Pantelimon, Strada Polona, Pache Protopopescu, Petricani, Popa Petre, Piata Gemeni, C. A. Rosetti, Radovanu, Ritmului, Soseaua Stefan cel Mare, Socului, Strada Tunari, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa, Vasile Lascar, Viitorului, Vergului, Vasile Bacila

Casa Funerara Bucur este o firma de pompe funebre sector 2 cu servicii complete, adresate unui numar cat mai mare de clienti si situatii dificile in care s-ar putea afla acestia. Astfel, vom trimite la domiciliul dumneavoastra un specialist care va constata decesul, vom organiza un transport funerar in cele mai mici detalii si vom intocmi pachete funerare dupa indicatiile dumneavoastra, fie de dulce, fie de post, in functie de caz. Nu in ultimul rand, oferim si serviciul de repatriere decedati, pentru persoanele ale caror rude sau apropiati si-au gasit sfarsitul in alte tari decat Romania.

Prin urmare, in cazul in care treceti printr-una dintre cele mai mari incercari din viata dumneavoastra, disparitia unui om drag, puteti avea incredere deplina in firma noastra de servicii funerare Bucuresti sector 2. Casa Bucur ofera produse si servicii funerare complete (GRATUIT in baza unui talon de pensie), ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va faceti nicio grija: transportul funerar este asigurat de catre noi, la bordul unor masini noi, dotate la toate standardele europene si internationale aflate in vigoare; realizam cele mai bune pachete funerare, de la A la Z, tinand cont de preferintele dumneavoastra, dar si de calendarul posturilor religioase de peste an; furnizam inclusiv servicii de repatriere decedati, in functie de tara in care ruda/apropiatul dumneavoastra a decedat.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca pretul pentru servicii funerare Bucuresti sector 2 porneste de la 0 LEI, daca se achita cu talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei decedate. Prin urmare, va asteptam sa apelati numarul firmei noastre de pompe funebre sector 2 - 0769 99 00 00 - la orice ora din zi si din noapte si va vom fi alaturi cu produse si servicii complete, informatii utile, dar si o vorba buna si un umar pe care sa va sprijiniti in cele mai dificile clipe!

In concluzie, oricand aveti nevoie de servicii funerare Pantelimon, Colentina, Tei sau Obor, pentru a oferi persoanelor dragi o inmormantare organizata pana in cele mai mici detalii, cu maximum de respect, promptitudine si condescendenta, datele de contact Casa Bucur - firma de servicii funerare complete non stop va stau la dispozitie!


Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult