Icon servicii funerare
Repatriere decedati Spania

Repatriere decedati Spania

Desi atunci cand cineva pleaca intr-o tara straina, scopul este unul nobil, mai exact acela de a duce o viata mai buna sau de a castiga mai multi bani, aproape intotdeauna exista si o fata nevazuta a lucrurilor. Mai exact, este vorba despre dorul de casa al celui plecat si tristetea rudelor ramase in tara. Aceasta poveste se observa cel mai bine daca ne uitam la cei plecati in Spania, tara care putem spune ca adaposteste cei mai multi romani, cu exceptia patriei-mama.
 
Totusi, exista un lucru infinit mai dureros decat acela de a sti ca o ruda apropiata sau un prieten drag este plecat. Mai exact, ca acesta sau aceasta sa decedeze in afara granitelor, fara ca dumneavoastra sa va puteti lua ramas bun cum se cuvine. Aceasta este o rana deschisa care probabil ca nu se va vindeca niciodata, insa pe care noi suntem pregatiti sa o acoperim asa cum stim mai bine. Casa Bucur va ofera servicii funerare complete de repatriere decedati Spania, pentru ca persoanele dragi dumneavoastra sa isi gaseasca linistea eterna in tara in care s-au nascut.
 
Actiunea de repatriere a decedatilor din Spania presupune colaborarea cu firme de pompe funebre din aceasta tara, care sa asigure imbarcarea sicriului cu trupul neinsufletit in avionul catre tara. Odata ajuns in zona cargo a aeroportului din Romania cel mai apropiat de localitatea aleasa pentru inhumare, sicriul va fi preluat de catre angajatii nostri.
 
Serviciile de repatriere decedati Spania presupun si transportul trupului neinsufletit la destinatie, la bordul unor autoturisme echipate conform tuturor normelor aflate in vigoare la nivelul Uniunii Europene. Nu va putem alina durerea, insa va putem ajuta sa treceti mai usor peste clipele de maxima cumpana, ajutandu-va cu toate aspectele birocratice si organizatorice de care este nevoie intr-o asemenea situatie tragica.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Ziua cea mai mohorata a sosit: de ce ploua in timpul…
03.06.2020

Ziua cea mai mohorata a sosit: de ce ploua in timpul…

Este ziua in care va veti lua ramas bun de la unul dintre cei mai importanti oameni din viata dumneavoastra, iar emotiile va vor cuprinde indiferent cat de bine reusiti sa va stapaniti in mod normal

Citeste mai mult
Priveghiul, un moment a carui importanta nu poate…
11.05.2020

Priveghiul, un moment a carui importanta nu poate…

Priveghiul reprezinta obiceiul religios ca sicriul cu trupul neinsufletit al celui sau celei plecate dintre noi sa fie expus timp de o zi sau doua la capela sau la domiciliu, pentru ca familia, rudele…

Citeste mai mult