Icon servicii funerare
Servicii funerare Sector 5

Servicii funerare Sector 5

Calea Rahovei, Panduri, Plevnei si Splaiul Independentei sunt unele dintre cele mai populate zone din Bucuresti, prin urmare si nevoia de produse si servicii de tot felul este una ridicata. Tocmai din acest motiv, firma noastra de pompe funebre, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii sai, furnizeaza produse si servicii funerare in sectorul 5 la cele mai inalte standarde. Avem o oferta completa, asa cum veti vedea in continuare, care se pliaza oricarei situatii specifice (spre exemplu, deces la spital/centru de ingrijiri paliative, deces in afara granitelor tarii etc.).

Segmentarea activitatii casei noastre de pompe funebre, care deserveste atat Bucurestiul, cat si judetul Ilfov, este o idee noua, care aduce beneficii pentru angajatii nostri, adevarati profesionisti ai acestui domeniu atat de diferit de toate celelalte, dar mai ales pentru clienti, familii indoliate de pierderea unui membru. Astfel, oferirea de servicii funerare in sectorul 5 complete presupune ca reprezentantii Casei Bucur cunosc la perfectie toate strazile/bulevardele din sector, dar si adresele institutiilor abilitate cu care colaboreaza (spre exemplu, Casa de Pensii).

Insa, mai important, acest aspect, coroborat cu faptul ca avem un program NON STOP, ne permite sa ajungem de indata la orice solicitare. Dupa cum stiti, un deces nu poate fi niciodata prevazut, chiar daca vorbim despre persoane foarte in varsta, cu o sanatate extrem de fragila ori care sufera de o boala in stadiu terminal. De asemenea, pot exista accidente in mijlocul noptii sau alte situatii complet nedorite, iar raspunsul trebuie sa fie unul rapid. Astfel, in orice moment ne-ati apela si de oriunde ne-ati solicita (domiciliul unde s-a produs decesul, spital etc.), suntem pregatiti sa demaram actiunile birocratice legate de organizarea unei inmormantari/incinerari si sa va furnizam toate produsele si servicii funerare din sectorul 5 de care aveti nevoie.

De-a lungul anilor, ne-am diversificat oferta si am adaugat, pe langa imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare, furnizarea de pachete pentru pomana/parastas, intocmirea de coroane si jerbe funerare etc., si alte produse si servicii funerare in sectorul 5. Acestea includ consultanta funerara predeces, adresata persoanelor care se asteapta ca un membru al familiei/prieten drag sa decedeze in curand, repatrierea decedatilor, pentru cetatenii romani trecuti in nefiinta in afara granitelor tarii, dar si preluarea de la morga spitalului si depunerea la capela/cimitir etc.

Toate acestea ne ajuta, asa cum spuneam, sa venim in intampinarea locuitorilor din cartiere precum Rahova, 13 Septembrie sau Cotroceni cu tot ceea ce au nevoie intr-unul dintre cele mai dificile momente ale vietii lor: pierderea unui apropiat. In plus, pe langa toate cele enumerate anterior, va stam la dispozitie si cu informatii utile si cu o simpla vorba buna, care poate face diferenta in clipele cele mai grele.

Cum ne puteti contacta?
Telefon 0769 99 00 00, program NON STOP

Arie de acoperire pompe funebre sector 5

Antiaeriana, Calea 13 Septembrie, B-dul Natiunile Unite, B-dul Eroii Sanitari, Buzoieni, Barca, Cotroceni, Calea Rahovei, Calea/Prelungirea Ferentari, Cismigiu, Drumul Sarii, Eroilor, Eroii Sanitari, George Cosbuc, Humulesti, Izvor, Ilina, Margeanului, Mihail Kogalniceanu, Magurele, Marriott, Malcoci, Nasaud, Panduri, Calea Plevnei, Pecineaga, Petre Ispirescu, Pucheni, Rahova, Regina Maria, Regina Elisabeta, Soseaua Alexandriei, Splaiul Independentiei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Spatarul Preda, Strada Teius, Strada Uranus, Stefan Odobleja, Trafic Greu, Zetari

 

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult