Icon servicii funerare
Despre noi

Despre noi

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care de cele mai multe ori se intampla in mod neprevazut, atunci cand te astepti mai putin. De aceea, firma noastra de pompe funebre va vine in ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pentru pierderea dvs., insa va suntem alaturi si va puteti baza pe noi pentru orice. 

Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii funerare in Bucuresti de inalta calitate, prompte si cu o arie de acoperire foarte vasta. Indiferent in ce sector va aflati, ne puteti apela NON STOP la numarul de telefon 0769 99 00 00, iar o echipa speciala formata din personal calificat se va deplasa la domiciliul dvs. pentru a va oferi solutii complete in materie de servicii funerare. 

Deoarece ne gandim la suferinta dvs. in astfel de momente, cand organizarea inmormantarii reprezinta o grija foarte mare pentru familia sau prietenii persoanei decedate, va punem la dispozitie servicii funerare complete – incepand de la constatarea decesului si pana asezarea defunctului(ei) in sicriu, continuand cu transportul la capela sau cimitir. De asemenea, firma noastra de pompe funebre va poate ajuta cu eliberarea actelor necesare inhumarii sau incinerarii, precum si cu intocmirea dosarului de ajutor pentru inmormantare, daca este cazul. In felul acesta va vom scuti de o grija in plus, fara a fi nevoie sa va confruntati cu birocratia complicata.

Totodata, gama noastra de servicii funerare Bucuresti este completa. Aceasta include toaletarea sau impachetarea decedatului(ei), livrare gratuita sicriu si cruce, transportul persoanelor participante la innmormantare, organizarea pomenii (parastas, pomenire) etc. Nu in ultimul rand, specialistii nostri in pompe funebre si servicii funerare Bucuresti va vor consilia pentru obtinerea unui loc de veci si va vor ajuta cu procedurile specifice declararii decesului. 

Mai mult, daca este nevoie, va puteti baza pe noi pentru repatrierea sau expatrierea persoanei decedate. Iar in ceea ce priveste cele necesare inmormantarii, Casa Bucur – Servicii funerare Bucuresti vine in sprijinul dvs. cu toate produsele si articolele specifice organizarii si desfasurarii unui asemenea eveniment.

Prin urmare, aici veti gasi: diverse modele de sicrie si garnituri pentru acestea, cruci din lemn sau marmura, monumente funerare, capac frigorific, catafalc cu lumini, inclusiv coliva, colaci si alte pachete produse alimentare (de post sau de dulce). De asemenea, oferta noastra mai cuprinde: felinare ornamentale, candele, lumanari, coroane, jerbe, aranjamente florale, iconite sfintite, urne funerare, prosoape, batiste etc.

Toate aceste produse si accesorii pentru inmormantare le puteti achizitiona impreuna cu un pachet de servicii funerare ales in functie de preferintele, nevoile si bugetul dvs. Spre exemplu, pachetul Servicii funerare Bucuresti pentru inhumare cu plata 0 Lei, in baza talonului de pensie. Pentru mai multe detalii, consultati pagina de Preturi. In plus, pe site-ul nostru veti gasi numeroase informatii utile, care va pot fi de mare ajutor in astfel de momente.

Pentru pareri, sugestii si alte informatii, ne gasiti pe Facebook si Twitter. Suntem onorati de interesul dvs. si increderea pe care ne-o acordati in clipele de tristete cauzate de pierderea unei persoane dragi. Multumim tuturor ce apeleaza la noi, puteti avea oricand siguranta disponibilitatii si implicarii noastre in problemele generate de acest tip de eveniment. 

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…
10.07.2024

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…

Sfestania casei este un ritual religios ortodox care implica sfintirea locuintei prin stropirea cu apa sfintita si rostirea de rugaciuni de catre un preot

Citeste mai mult
Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…
14.06.2024

Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…

Metaniile sunt practici de rugaciune si smerenie din traditia ortodoxa care implica atat rugaciuni, cat si gesturi fizice de plecare si ridicare.

Citeste mai mult