Icon servicii funerare

Servicii funerare Aviatiei

Servicii funerare Aviatiei NON STOP

Locuiti in zona Aviatiei si ati avut parte de o tragedie in familie? Casa Bucur va sta la dispozitie cu servicii funerare in Aviatiei, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces poate surveni in orice clipa, iar in dezorientarea si tristetea momentului, aveti nevoie de ajutor imediat. Tocmai din acest motiv, angajatii nostri va raspund la orice ora la telefon 0769 99 00 00, gata sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra.

Firma noastra de pompe funebre din Aviatiei va ofera produse si servicii complete. Astfel, ne ocupam de imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare / incinerare, ba chiar si repatrierea decedatilor, in cazul in care decesul rudei sau prietenului dumneavoastra s-a produs in afara granitelor tarii. Mai mult decat atat, in situatia in care decesul unei persoane apropiate este iminent, va furnizam inclusiv servicii de consultanta funerara predeces.

Casa Bucur, servicii complete de pompe funebre Aviatiei

In ceea ce priveste produsele firmei noastre de pompe funebre din Aviatiei, va oferim: sicrie complet echipate, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare. Toate acestea pot fi personalizate in functie de bugetul si preferintele dumneavoastra, dar si de ultima dorinta a defunctului, exprimata in timpul vietii. Tot ce trebuie sa faceti este sa comunicati aceste date colegilor nostri.

Nu in ultimul rand, firma noastra de servicii funerare din Aviatiei va va ajuta sa obtineti toate actele, avizele si documentatia necesara pentru inhumare, dar si eliberarea ajutorului de inmormantare etc. Experienta noastra, acumulata de-a lungul timpului, va garanteaza servicii ireprosabile, cu maximum de profesionalism, grija si respect pentru dumneavoastra!

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: Bucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult