Icon servicii funerare

Pompe funebre Cartierul Francez

Servicii funerare in Cartierul Francez, prompte si complete

Casa Bucur, firma noastra de servicii funerare din Cartierul Francez, va sta la dispozitie cu produse si servicii complete, la orice ora din zi si din noapte. Va oferim sicrie complet echipate, inclusi cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.

De asemenea, va suntem alaturi cu imbalsamarea/tanatopraxia persoanelor trecute in nefiinta, transportul funerar al acestora de la domiciliu pana la capela si apoi la cimitir, dar si inhumarea sau incinerarea propriu-zisa. Totodata, va furnizam si consultanta funerara predeces, in cazul in care o ruda sau o persoana apropiata a dumneavoastra este muribunda, si repatrierea decedatilor, in cazul in care acestia au murit in afara granitelor tarii.

Cea mai buna firma de pompe funebre din Cartierul Francez

Firma noastra de pompe funebre din Cartierul Francez va ofera nenumarate beneficii in momente atat de grele precum pierderea unei rude sau unui prieten apropiat. In primul rand, liniile noastre telefonice, care pot fi apelate la 0769 99 00 00, sunt deschise NON STOP, intrucat un deces poate surveni oricand si trebuie intervenit cu promptitudine.

In al doilea rand, experienta noastra indelungata in oferirea de servicii funerare in Cartierul Francez si nu numai ne ajuta sa organizam o inmormantare in cele mai mici detalii, de la obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pana la gasirea celor mai buni preoti si cantareti bisericesti pentru slujba. Suntem atenti la toate detaliile si va degrevam de sarcinile birocratice in astfel de momente dificile din viata dumneavoastra.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult