Icon servicii funerare

Servicii funerare Primaverii

Casa Bucur: Servicii funerare Primaverii NON STOP  

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un motiv de mare tristete, insa, indiferent de ora la care se intampla tragedia, puteti sa contactati Casa Bucur, firma de servicii funerare din Primaverii, care functioneaza NON STOP si se poate ocupa oricand de tot ce este necesar pentru o inmormantare. Angajatii firmei va vor prezenta solutii complete si moderne, pentru a organiza ceremonia de inhumare sau, dupa caz, de incinerare. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, iar un agent de la firma de servicii funerare Casa Bucur va fi alaturi de dumneavoastra pentru planificarea in detaliu a inmormantarii.

De la aflarea vestii cumplite pana la finalizarea inmormantarii puteti trece prin clipe extrem de dureroase, insa Casa Bucur, firma de servicii funerare Primaverii, va fi alaturi de dumneavoastra si va va ajuta sa depasiti cu bine aceasta tragedie. 

Firma de pompe funebre Primaverii – NON STOP

Casa Bucur, firma de pompe funebre Primaverii, se va ocupa de toate procedurile preliminare organizarii unei inmormantari. Iata cateva dintre serviciile pe care le ofera: firma de servicii funerare se va ocupa de sicriu, garnituri, cruce, candele, articole religioase, coroane, jerbe, aranjamente florale, coliva, colaci, prosoape etc. 

Asadar, indiferent de ora sau de ziua din saptamana, Casa Bucur, firma de pompe funebre din cartierul Primaverii, va fi alaturi de dumneavoastra oricand, pentru a va ajuta cu informatii sau pentru clarificarea detaliilor ce fac referire la procedura de inhumare. Astfel, veti avea mai mult timp pentru a fi alaturi de cei dragi, care au nevoie de tot sprijinul dumneavoastra in aceste momente de durere.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult