Icon servicii funerare

Pompe funebre Damaroaia

Servicii funerare in Damaroaia, cu respect si profesionalism!

Daca locuiti in zona de nord-vest a Capitalei, trebuie sa stiti ca exista firme de servicii funerare in Damaroaia care va pot ajuta in cazul producerii unei tragedii in familie. Intr-o astfel de situatie deloc placuta, este mai bine sa apelati la o casa funerara cu experienta in proximitate, din mai multe motive. In primul rand, aceasta va ajunge mult mai repede la domiciliul dumneavoastra, in cel mai scurt timp dupa apelul telefonic. In al doilea rand, contactul cu autoritatile competente o va ajuta sa rezolve mult mai rapid obtinerea actelor si avizelor necesare, dar si sa obtina un loc de veci si sa puna la punct celelalte detalii ale inmormantarii.

Casa Bucur - firma de pompe funebre din Damaroaia NON STOP

Intrucat un deces poate surveni oricand, este important sa apelati la o firma de pompe funebre din Damaroaia care are program non stop. La Casa Bucur, va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul de telefon 0769 99 00 00 si sa ne precizati domiciliul dumneavoastra. Echipa pe care o trimitem are o experienta indelungata in servicii funerare in Damaroaia si va prelua integral toate aspectele care tin de inmormantare.

Mai mult decat atat, va furnizam si informatii utile privind ajutorul de inmormantare/deces, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat sau despagubirile in caz de deces prin accident de munca. Apelati cu incredere la noi, oricand!

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult