Icon servicii funerare

Servicii funerare Ion Mihalache

Cele mai bune servicii funerare in Ion Mihalache

Daca locuiti pe bulevardul Ion Mihalache sau in imprejurimi si treceti prin clipele crunte ale decesului unui membru al familiei sau unui prieten apropiat, cu siguranta primele sentimente care va cuprind sunt cele de tristete, dar si dezorientare. Datoria unui furnizor de servicii funerare din Ion Mihalache nu este doar aceea de a va oferi toate produsele si serviciile necesare pentru o inmormantare, ci si de a va sta alaturi si a va degreva de sarcinile birocratice si organizatorice.

Tocmai din acest motiv, firma noastra de pompe funebre din Ion Mihalache se va ocupa de toate aspectele care tin de un astfel de eveniment funest. Intrucat programul nostru este NON STOP, ne puteti apela la orice ora la numarul de telefon 0769 99 00 00, imediat cum se produce decesul. Ne vom deplasa in cel mai scurt timp la fata locului si vom demara activitatile specifice: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar la capela si cimitir, organizarea pomenii/parastasului etc.

Casa Bucur - servicii complete de pompe funebre Ion Mihalache

Mai mult decat atat, pe tot parcursul procesului premergator inmormantarii, angajatii firmei noastre de servicii funerare din Ion Mihalache se vor ocupa de obtinerea tuturor actelor, avizelor si documentelor necesare pentru asigurarea unei legalitati depline. Totodata, vizitand site-ul Casei Bucur, veti putea afla informatii utile despre ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, despagubirile in caz de deces prin accident de munca etc. Nu in ultimul rand, veti putea citi extrase din Legea Funerara.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult