Icon servicii funerare

Servicii funerare Baneasa

Oferta completa de servicii funerare in Baneasa

O firma de servicii funerare din Baneasa se poate dovedi ajutorul dumneavoastra nesperat intr-una dintre cele mai negre zile pe care le-ati trait pana acum. Plecarea dintre noi a unei rude sau a unui prieten apropiat reprezinta un moment de cumpana, iar in primele clipe este normal sa va simtiti dezorientati si lipsiti de orice orizont. Pe langa tristetea inevitabila, va puteti simti coplesit si de un sentiment de deznadejde, nestiind ce sa faceti sau incontro sa va indreptati prima data.

Raspunsul este la un singur telefon distanta, mai exact: 0769 99 00 00. Va vor raspunde angajatii firmei noastre de pompe funebre din Baneasa, la orice ora din zi si din noapte, intrucat functionam dupa un program NON STOP. In momentul in care ne-ati informat care este adresa unde trebuie sa sosim, va puteti concentra pe lucrurile cu adevarat importante: anuntarea celorlalte persoane din anturajul celui trecut in nefiinta si petrecerea unui timp de introspectie, pentru a va lua ramas bun asa cum se cuvine.

Firma de pompe funebre Baneasa - promptitudine si profesionalism

Intre timp, reprezentantii Casa Bucur vor sosi la domiciliul dumneavoastra, oferindu-va servicii funerare in Baneasa complete: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare. Mai mult decat atat, aceastia va vor furniza si toate produsele de care aveti nevoie - un sicriu complet echipat, inclusiv cu capac frigorific, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si chiar si monumente funerare, la cerere. Firma noastra de pompe funebre din Baneasa va este aproape atunci cand totul pare pierdut.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii NoiCalea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult