Icon servicii funerare

Servicii funerare Dorobanti

Cele mai bune servicii funerare din Dorobanti

Un deces in familie nu reprezinta niciodata o situatie usoara, insa exista un ajutor neasteptat care va poate degreva de sarcinile organizatorice si birocratice asociate unui astfel de moment. Este vorba despre o firma de servicii funerare din Dorobanti, asa cum este Casa Bucur, care va prelua integral toate sarcinile care tin de organizarea inmormantarii. In clipe atat de dificile, ultimul lucru pe care vi-l doriti este acela de a umbla dupa acte si avize, in loc sa va luati ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta si sa petreceti clipe alaturi de restul membrilor familiei indurerate.

Produse si servicii complete de pompe funebre in Dorobanti

In schimb, daca apelati la Casa Bucur, veti beneficia de produse si servicii complete de pompe funebre in Dorobanti, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare;

- servicii: consultanta funerara predeces (pentru rudele unei persoane muribunde), transport funerar la capela si la cimitir, repatriere decedati (in cazul in care decesul s-a produs in afara tarii), imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare.

Mai mult decat atat, datoria unei firme de servicii funerare din Dorobanti nu este doar de a furniza produse si servicii complete, ci si informatii utile clientilor sai. Astfel, pe site-ul nostru, puteti consulta lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti, extrase din Legea funerara - privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare, dar si date referitoare la modul in care puteti obtine ajutorul de inmormantare si alte beneficii.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult