Icon servicii funerare

Pompe funebre Pajura

Servicii funerare Pajura NON STOP

Datoria unei firme de servicii funerare din Pajura este aceea de a functiona NON STOP, intrucat un deces se poate produce oricand, la orice ora din zi si din noapte. Tocmai de aceea, Casa Bucur va sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numarul de telefon 0769 99 00 00. Mai mult decat atat, o firma de pompe funebre din Pajura trebuie sa ofere locuitorilor cartierului si celor din imprejurimi produse si servicii complete pentru inmormantare, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare;

- servicii: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare, consultanta funerara predeces (pentru familiile unor pacienti aflati in stare terminala), repatriere decedati (in cazul in care decesul s-a produs in afara granitelor tarii).

Produse si servicii de pompe funebre in Pajura, de la 0 lei!

Firma noastra de servicii funerare din Pajura va pune la dispozitie pachete de inhumare complete, cu preturi de la 0 lei (cu talonul de pensie). Pe langa cele mentionate anterior, acestea mai includ crucea de lemn inscriptionata, banuti si dolii, lumanari si prosoape, platouri cu coliva, colaci si vin, dar si urmatoarele servicii: constatarea decesului, manipularea decedatului si sicriului, obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii etc.

Pe site-ul firmei noastre de pompe funebre din Pajura, puteti consulta lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, inclusiv cele din cartier. Astfel, veti putea decide unde sa aiba loc inmormantarea, iar noi vom realiza toate demersurile necesare.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult