Icon servicii funerare

Servicii funerare Bucurestii Noi

Servicii funerare in Bucurestii Noi, cu grija si respect!

Datoria unei case funerare nu este numai aceea de a furniza produse si servicii complete clientilor sai, aflati poate in cele mai dificile momente din viata, ci si de a-i degreva pe acestia de sarcinile birocratice si organizatorice aferente. In astfel de circumstante, acestia trebuie sa se concentreze pe memoria celui plecat dintre noi si pe petrecerea timpului alaturi de rudele sau prietenii indurerati, nu sa piarda timpul intre sediile diverselor institutii.

Tocmai din acest motiv, firma noastra de servicii funerare din Bucurestii Noi va sta la dispozitie cu produse si servicii complete, preluand in totalitate sarcina organizarii inmormantarii. Astfel, in orice moment s-ar produce tragedia, trebuie sa stiti ca puteti apela numarul de telefon disponibil NON STOP al firmei noastre de pompe funebre din Bucurestii Noi - 0769 99 00 00. Indiferent de ora la care ne sunati, va va raspunde un coleg, care va va indruma si va trimite o echipa catre adresa dumneavoastra. Odata ajunsi la locatie, acestia vor constata decesul si vor demara procedurile specifice de imbalsamare.

Casa Bucur - profesionalisti in pompe funebre Bucurestii Noi

Intre timp, angajatii firmei noastre de servicii funerare din Bucurestii Noi vor obtine toate actele si avizele necesare urmatoarelor etape, colaborand indeaproape cu institutiile statului, inclusiv cu Casa de Pensii si cu administratia cimitirelor. Ulterior, va avea loc transportul funerar catre capela, unde se va desfasura slujba, apoi catre cimitir, unde va avea loc inmormantarea propriu-zisa. Totodata, Casa Bucur ofera si o masa in memoria defunctului, la care pot participa toti cei care au luat parte si la inmormantare. Contactati-ne sau consultati site-ul nostru, pentru mai multe detalii si informatii utile!

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBaneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult