Icon servicii funerare

Servicii funerare Calea Grivitei

Casa Bucur, servicii funerare Calea Grivitei NON STOP

Firma noastra de servicii funerare din Calea Grivitei vine in intampinarea locuitorilor cartierului sau imprejurimilor, care trec prin momentele dificile ale decesului unei rude sau unui prieten apropiat. Din considerente birocratice, dar si care tin de rapiditatea intregului proces, este recomandat sa apelati la o firma de pompe funebre care isi desfasoara activitatea in cartierul dumneavoastra, asa cum este Casa Bucur.

Intrucat cunoastem zona si denumirile strazilor, dar avem contact si cu autoritatile competente din sector, putem interveni mult mai rapid si putem grabi desfasurarea activitatilor birocratice si organizatorice dinaintea inmormantarii propriu-zise. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0769 99 00 00, in orice moment din zi si din noapte, intrucat avem program NON STOP, si ne vom deplasa la locul indicat de dumneavoastra.

Oferta completa de pompe funebre Calea Grivitei

Angajatii nostri va vor oferi produse si servicii funerare in Calea Grivitei, cu maximum de promptitudine, profesionalism si respect. Astfel, vom realiza mai intai imbalsamarea/tanatopraxia, apoi vom obtine toate actele si avizele necesare pentru finalizarea procesului de inmormantare. Dupa ce intram in posesia lor, asiguram transportul funerar catre capela unde va avea loc slujba si apoi catre cimitirul unde se va desfasura inhumarea propriu-zisa.

Spre deosebire de alte firme de pompe funebre din Calea Grivitei, oferim produse si servicii complete, inclusiv sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si chiar monumente funerare. De asemenea, va stam la dispozitie si cu servicii de repatriere decedati, in cazul in care o ruda a dumneavoastra a murit peste hotare si doriti sa o aduceti pentru a o inmormanta acasa.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult