Icon servicii funerare

Servicii funerare Floreasca

Servicii funerare in Floreasca - preturi accesibile

Casa Bucur va sta la dispozitie cu produse si servicii funerare in Floreasca, complete si la preturi accesibile. Astfel, va oferim urmatoarele servicii: constatarea decesului, imbalsamare, toaletare (spalat/imbracat), transport sicriu la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, manipulare (decedat/sicriu), transport funerar la biserica si cimitir, precum si toate actele necesare inhumarii (certificate, adeverinte, autorizatii, avize de la toate autoritatile competente).

In ceea ce priveste produsele oferite de firma noastra de pompe funebre din Floreasca, acestea includ: sicriu complet echipat, orare, voal, crucifix, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari mici/mari, banuti, dolii de piept, iconite sfintite, platouri de coliva, colaci, pachete de impartit (de dulce/de post), vin, untdelemn etc.

Pompe funebre in Floreasca, program NON STOP

Casa Bucur, firma de servicii funerare din Floreasca, va sta la dispozitie inclusiv cu informatii utile privind ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat si despagubirile in caz de deces prin accident de munca. Totodata, puteti consulta lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, dar si extrase din Legea funerara, privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.

Firma noastra de pompe funebre din Floreasca va este alaturi 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Intrucat un deces nu este niciodata previzibil si poate surveni oricand, puteti apela la orice ora din zi si din noapte la numarul de telefon 0769 99 00 00. Angajatii nostri vor prelua apelul, cu respect si responsabilitate, si vor demara toate activitatile specifice.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult