Icon servicii funerare

Pompe funebre Chitila

Servicii funerare in Chitila NON STOP

In cele mai dificile clipe din viata dumneavoastra, cele ale pierderii unei rude sau unui prieten apropiat, este important sa aveti alaturi un partener de nadejde si un sprijin care sa va ofere alinare. Este vorba despre Casa Bucur, firma de servicii funerare din Chitila cu o experienta indelungata si program non stop. Indiferent la ce ora se produce tragicul eveniment, ne puteti suna la numarul de telefon 0769 99 00 00 si ne vom deplasa la domiciliul dumneavoastra.

Odata ajunsi, reprezentantii firmei noastre de pompe funebre din Chitila vor demara activitatile specifice: imbalsamarea/tanatopraxia, obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare (ajutorul de inmormantare, locul de veci etc.), transportul funerar la capela si apoi la cimitirul unde va avea loc inhumarea, organizarea pomenii etc. In toate momentele, va stam alaturi cu profesionalism, promptitudine si respect, stiind cat este de dificil sa treceti printr-o asemenea cumpana.

Produse si servicii complete de pompe funebre in Chitila

Lista de produse oferite de firma noastra de pompe funebre din Chitila include sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare. Cat despre oferta de servicii funerare din Chitila, aceasta include, pe langa cele mentionate anterior, inclusiv consultanta predeces (pentru rudele celor muribunzi) si repatriere decedati (in cazul in care decesul s-a produs in afara tarii).

Nu in ultimul rand, Casa Bucur va sta la dispozitie cu informatii utile privind organizarea unei inmormantari, dar si lista completa a bisericilor si cimitirelor din Capitala.

Iata care sunt celelalte cartiere din Sectorul 1 in care oferim produse si servicii funerare complete: AviatieiBucurestii Noi, Baneasa, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cartierul Francez, Damaroaia, Dorobanti, Ion Mihalache (1 Mai), Primaverii, Pajura, Straulesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult