Icon servicii funerare

Servicii Funerare Vitan

Cele mai bune produse si servicii funerare din Vitan (sectorul 3)

Casa Bucur este stalpul de care dumneavoastra aveti nevoie in cele mai dificile clipe ale existentei pe acest pamant: plecarea din familie sau din cercul de prieteni a unui membru important, fie el tanar sau in varsta, sanatos sau muribund, in urma unui accident sau unei lungi suferinte. Va stam aproape cu produse si servicii funerare in Vitan, complete, la orice ora din zi si din noapte.

Firma noastra de pompe funebre din Vitan va ofera servicii de consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare. De asemenea, produsele pe care le ofera mai constau in sicrie cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.
 
Casa Bucur - pompe funebre in Vitan NON STOP, la orice ora!

Pe langa furnizarea de produse si servicii funerare in Vitan, datoria Casei Bucur este si aceea de a va pune la dispozitie toate informatiile utile de care ati putea avea nevoie. Astfel, va oferim informatii privind:

- ajutorul de inmormantare/deces;
- documentatia preliminara necesara inhumarii;
- plata pensiei neincasate a pensionarului decedat;
- lista completa a cimitirelor din Bucuresti;
- lista completa a bisericilor din Bucuresti;
- Legea funerara - Legea privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare;
- despagubirile in caz de deces prin accident de munca;
- eliberarea certificatului de deces/nastere/casatorie in duplicat.

Prin urmare, in cazul unei astfel de tragedii in familie, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00 – linie telefonica disponibila NON STOP – si sa apelati la serviciile noastre de pompe funebre in Vitan.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Theodor Pallady, Trapezului

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult