Icon servicii funerare

Pompe Funebre Soseaua Mihai Bravu

Servicii funerare in Soseaua Mihai Bravu - NON STOP

Firma noastra de pompe funebre din Soseaua Mihai Bravu va pune la dispozitie urmatoarele servicii funerare: consultanta funerara predeces (destinata rudelor unui pacient muribund); transport funerar; repatriere decedati (destinata familiilor care doresc sa isi inmormanteze acasa ruda decedata in afara tarii); imbalsamare/tanatopraxie; inhumare; incinerare (serviciu 100% legal pe teritoriul tarii).

Totodata, va stam la dispozitie cu urmatoarele produse: sicrie complet echipate (inclusiv capace frigorifice); pachete pentru pomana si parastas; coroane si jerbe funerare; monumente funerare. Nu in ultimul rand, va furnizam informatii utile privind: Legea funerara; lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti; obtinerea ajutorului de inmormantare/deces; plata pensiei neincasate a pensionarului decedat etc.

Oferta completa de produse si servicii de pompe funebre in Soseaua Mihai Bravu

Casa Bucur este o firma de servicii funerare din Soseaua Mihai Bravu complete si NON STOP. Daca treceti prin clipele cumplite ale pierderii unei persoane dragi, fie ca vorbim despre un membru al familiei sau un prieten, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si ne vom deplasa imediat la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul.

Avem o experienta indelungata in oferirea de produse si servicii de pompe funebre in Soseaua Mihai Bravu, ceea ce ne permite sa cunoastem toti pasii care trebuie urmati, atat din punct de vedere organizatoric si birocratic, cat si religios si traditional. In plus, suntem in permanent contact cu autoritatile competente si obtinem rapid toate actele de care este nevoie.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult