Icon servicii funerare

Pompe Funebre Piata Alba Iulia

Cele mai bune produse si servicii funerare in Piata Alba Iulia

In centrul Bucurestiului, concurenta este cea mai acerba in toate domeniile, inclusiv in ceea ce priveste oferirea de servicii funerare. Piata Alba Iulia este recunoscuta de multi drept "kilometrul zero" al Capitalei, locul in care nu poti rezista daca nu oferi produse si servicii de calitate. Tocmai de aceea, puteti avea incredere in Casa Bucur chiar si in cele mai delicate momente ale vietii dumneavoastra, acelea ale pierderii unei persoane apropiate.

Va stam la dispozitie cu o oferta completa de produse si servicii de pompe funebre in Piata Alba Iulia NON STOP, la orice ora din zi si din noapte. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00 si vom trimite o echipa multidisciplinara, care se va ocupa de toate aspectele care tin de inmormantare:

- pregatirea persoanei decedate (constatarea decesului, imbalsamare/tanatopraxie, toaletare - spalare, imbracare, asezare in sicriu);

- transport funerar de la domiciliu/spital la capela si apoi la cimitir;

- obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare;

- pregatirea pachetelor pentru pomana si parastas etc.

Oricand alaturi de dvs., cu servicii complete de pompe funebre in Alba Iulia

Pe langa produse si servicii funerare in Piata Alba Iulia, va stam la dispozitie si cu informatii utile privind: Legea funerara, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, obtinerea ajutorului de inmormantare/deces, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat etc. In ceea ce priveste pachetele de inhumare, pretul acestora poate porni chiar si de la 0 lei (cu talonul de pensie).

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult