Icon servicii funerare

Servicii Funerare Nerva Traian

Cele mai bune produse si servicii funerare in Nerva Traian!

Locuiti in sectorul 3 al Capitalei si treceti prin momentele cumplite ale despartirii de un membru al familiei, prieten sau de o ruda mai indepartata? Va stam la dispozitie NON STOP, cu produse si servicii funerare in Nerva Traian complete, de la constatarea decesului si toaletarea decedatului si pana la impartirea pachetelor pentru pomana si parastas. Casa Bucur este o casa funerara cu o experienta indelungata, atat in ceea ce priveste organizarea propriu-zisa a unei inmormantari, cat si colaborarea cu autoritatile competente ale statului.

Tocmai din acest motiv, oricand s-ar produce tragicul eveniment, sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si vom trimite o echipa specializata in pompe funebre in Nerva Traian. Indiferent ca decesul s-a produs acasa sau la spital, ne vom ocupa de tot ce este nevoie: obtinerea actelor necesare, aducerea sicriului si transportul acestuia la capela/cimitir, organizarea procesiunilor bisericesti etc. Mai mult decat atat, va vom furniza si informatii utile cu privire la incasarea ultimei pensii sau diferite aspecte din Legea funerara.

Casa Bucur - servicii de pompe funebre in Nerva Traian NON STOP!

Casa Bucur ofera produse si servicii complete de pompe funebre in Nerva Traian, inclusiv cateva optiuni unice pe piata din Romania, cum ar fi consultanta funerara predeces. In cazul in care aveti o ruda sau un prieten muribund, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si va vom sfatui in mod gratuit, pentru a va pregati asa cum se cuvine de tristul moment al despartirii.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult