Icon servicii funerare

Servicii Funerare Balta Alba

Casa Bucur - oferta completa de servicii funerare in Balta Alba

Venim in intampinarea locuitorilor din sectorul 3 al Capitalei cu produse si servicii funerare in Balta Alba complete, de la constatarea decesului si pana la impartirea pachetelor pentru pomana, dupa ceremonia de inmormantare propriu-zisa de la cimitir. Suntem o firma de pompe funebre din Balta Alba cu o experienta indelungata pe piata, extinzandu-ne permanent oferta si punandu-va la dispozitie inclusiv consultanta funerara predeces, servicii de repatriere decedati si posibilitatea de a opta pentru incinerari.

Functionam dupa un program NON STOP, intrucat un deces poate surveni in orice moment, la orice ora din zi si din noapte. In cazul in care sunteti pusi in fata unei astfel de tragedii, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul nostru de telefon, 0769 99 00 00 si vom trimite la domiciliul dumneavoastra sau la spital o echipa specializata in servicii funerare in Balta Alba. Aceasta se va ocupa de toate aspectele birocratice si organizatorice, inclusiv obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru inhumare.

Firma de pompe funebre in Balta Alba cu program NON STOP

Firma noastra de pompe funebre din Balta Alba va sta la dispozitie oricand cu produse precum sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice, dar si cu pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare si monumente in amintirea rudei dragi sau prietenului apropiat pe care l-ati pierdut. In baza talonului de pensie, beneficiati de ajutorul de inmormantare/deces si puteti opta pentru pachete de inhumare pornind de la 0 lei!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult