Icon servicii funerare

Pompe Funebre Ozana

Casa Bucur - produse si servicii funerare in Ozana NON STOP!

Nevoia aparitiei unei firme de produse si servicii funerare in Ozana este explicata atat prin numarul mare de locuitori ai acestui cartier din sectorul 3 al Capitalei, cat si prin importanta unei interventii rapide. Astfel, daca apelati la Casa Bucur, puteti fi siguri ca angajatii nostri vor ajunge in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul.

Rolul unei case de pompe funebre din Ozana este acela de a va degreva de toate sarcinile birocratice si organizatorice pe care le presupune o inmormantare si a va permite sa va luati ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta, dar si de a petrece timp de calitate alaturi de celelalte rude sau prieteni. Lasati in seama noastra obtinerea actelor si organizarea ceremoniei funeste!

Cea mai buna casa de pompe funebre din Ozana!

Casa Bucur este o firma de servicii funerare din Ozana care respecta toate cultele religioase, dar si optiunile clientilor. Astfel, va punem la dispozitie inclusiv servicii de incinerare, pe care alte case funerare le ocolesc, aceste servicii fiind 100% legale pe teritoriul Romaniei, chiar daca sunt privite dezaprobator de catre Biserica.

Pachetele de inhumare oferite de firma noastra de pompe funebre din Ozana pornesc de la pretul de 0 lei, cu talonul de pensie. Acestea contin tot ceea ce este necesar, de la sicriul complet echipat la pachetele pentru pomana si parastas, dar si servicii complete, inclusiv obtinerea actelor si avizelor necesare.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult