Icon servicii funerare

Servicii Funerare Piata Muncii

Sunati la 0769 99 00 00 pentru servicii funerare in Piata Muncii!

Firma noastra de servicii funerare din Piata Muncii va pune la dispozitie sase pachete de inhumare, cu preturi intre 0 lei (cu talonul de pensie) si 6.699 de lei, dar si un pachet de incinerare si un pachet spital, ambele la pretul de 899 de lei. Diferentele dintre acestea constau in numarul, tipul si complexitatea produselor si serviciilor oferite, insa un pachet standard include tot ceea ce este nevoie:

- produse: sicriu complet echipat (inclusiv capac frigorific si lenjerie), cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, coroana;

- servicii funerare in Piata Muncii: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare decedat, manipulare decedat/sicriu, transport sicriu de la domiciliu/spital la capela/cimitir, acte necesare inhumarii.

Casa Bucur - firma de pompe funebre in Piata Muncii NON STOP!

Pe langa organizarea ceremoniei propriu-zise de inmormantare, datoria unei firme de pompe funebre din Piata Muncii este si aceea de a va fi alaturi in orice moment, atat la propriu, cat si la figurat. Astfel, avem program NON STOP, pentru ca un deces poate surveni in orice moment, si va furnizam complet gratuit urmatoarele informatii utile:

- consultanta funerara predeces (in cazul in care aveti o ruda muribunda si doriti sa va pregatiti pentru momentul inevitabil al decesului);

- extrase din Legea Funerara, privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare;

- lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti;

- informatii privind ajutorul de inmormantare, documentatia necesara inhumarii, plata pensiei neincasate (in cazul decesului unui pensionar) etc.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult