Icon servicii funerare

Servicii Funerare Theodor Pallady

Firma completa de servicii funerare Theodor Pallady

Locuiti in zona Theodor Pallady din sectorul 3 si treceti prin clipele cumplite ale decesului unui membru al familiei, unei rude apropiate sau unui prieten din copilarie? Experienta noastra in servicii funerare in Theodor Pallady ne ajuta nu numai sa va intelegem perfect, fiind alaturi de dumneavoastra cu sprijin moral, ci si sa va oferim toate produsele si serviciile de care aveti nevoie intr-o astfel de situatie.

Degrevandu-va de sarcinile birocratice si organizatorice, va oferim ragazul de a va lua ramas bun de la ruda sau prietenul dumneavoastra si de a petrece timpul alaturi de ceilalti apropiati aflati in viata. Casa Bucur va ofera produse si servicii complete de pompe funebre in Theodor Pallady, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie complet echipate (inclusiv capac frigorific), pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare;

- servicii: consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare.

Casa Bucur - produse si servicii de pompe funebre in Theodor Pallady

O casa de servicii funerare din Theodor Pallady trebuie sa aiba program NON STOP, intrucat un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte. In acele momente de confuzie si de deruta, nu veti sti cum sa actionati, iar ultimul lucru pe care vi-l veti dori este sa va ocupati de toate detaliile. Tocmai din acest motiv, firma noastra de pompe funebre din Theodor Pallady va ajuta cu tot ceea ce este necesar. Intelegem suferinta dumneavoastra, insa va asiguram ca marile tristeti sunt urmate si de bucurii.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult