Icon servicii funerare

Pompe Funebre Trapezului

Servicii funerare in Trapezului, cu grija si respect pentru dvs.!

Cu totii suntem datori cu o moarte, insa cand aceasta loveste chiar in familia sau in cercul nostru de prieteni, lucrurile capata o turnura tragica. O alinare pentru dumneavoastra in astfel de momente este aceea ca firma noastra de servicii funerare din Trapezului va sosi imediat la locul decesului, fie ca vorbim despre domiciliu sau spital, si va demara de indata toate procedurile specifice.

Aceasta promptitudine a Casei Bucur, firma de produse si servicii de pompe funebre din Trapezului, este explicabila din cel putin doua puncte de vedere. In primul rand, cu cat intreaga operatiune de inmormantare se va incheia mai repede, cu atat va veti putea relua indatoririle si viata obisnuita, chiar daca inca veti resimti din plin aceasta pierdere. Pe de alta parte, urgenta este obligatorie mai ales pe perioada verii, cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Casa Bucur - firma de pompe funebre in Trapezului cu servicii complete

Firma noastra de produse si servicii funerare din Trapezului va ofera pachete de inhumare complete de la 0 lei, cu talonul de pensie. Acestea includ sicrie complet echipate (lenjerie, capitonaj, perna, saltea), batiste, lumanari, dolii, prosoape, dar si platouri de coliva, colaci, vin si pachete de mancare. Mai mult decat atat, toate serviciile sunt si ele incluse: constatare deces, imbalsamare, toaletare, manipulare decedat/sicriu, transport sicriu la capela/cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii, intocmirea dosarului pentru ajutor de inmormantare etc.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Theodor Pallady, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult