Icon servicii funerare

Servicii Funerare Piata Unirii

Casa Bucur - servicii funerare in Piata Unirii complete

Nu putem intoarce timpul si nu va putem alina durerea pricinuita de pierderea persoanei dragi, fie ca este vorba despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten din copilarie. Insa ceea ce putem face este sa va oferim produse si servicii funerare in Piata Unirii complete, pentru a va degreva de toate sarcinile birocratice si organizatorice pe care le presupune o inmormantare. Astfel, dumneavoastra veti putea sa va concentrati pentru a va lua ramas bun de la persoana plecata dintre noi si a petrece timpul cu rudele si prietenii care va sunt alaturi.

Casa Bucur va furnizeaza NON STOP produse si servicii de pompe funebre in Piata Unirii, intrucat un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte. Astfel, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si o echipa multidisciplinara se va deplasa la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul.

Cele mai bune produse si servicii de pompe funebre in Piata Unirii

Ne ocupam de: obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii; imbalsamarea si toaletarea decedatului si transportul acestuia in sicriu la capela/cimitir; organizarea completa a ceremoniei de inhumare, inclusiv angajarea preotului si cantaretilor bisericesti si impartirea pachetelor de pomana/parastas. Pachetele de inhumare oferite de firma noastra de servicii funerare din Piata Unirii pornesc de la 0 lei, cu talonul de pensie, iar tot gratuit va oferim si consultanta funerara predeces (in cazul in care aveti o ruda muribunda).

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult