Icon servicii funerare

Pompe Funebre Titan

Casa Bucur - servicii funerare in Titan NON STOP

In momentele grele ale pierderii unui membru al familiei, unei rude mai indepartate sau unui prieten drag, ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa fiti insarcinat cu organizarea inmormantarii. Aici intervenim noi, Casa Bucur, firma de servicii funerare din Titan, furnizandu-va produse si servicii complete si, cel mai important, NON STOP.

In clipa in care constatati decesul apropiatului dumneavoastra, fie ca va aflati la domiciliu sau la spital, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si va vom trimite o echipa multidisciplinara. Angajatii nostri sunt profesionisti cu o experienta indelungata si un comportament ireprosabil, plin de respect fata de persoana trecuta in nefiinta si familia acestuia.

Sunati la 0769 99 00 00 si beneficiati de servicii de pompe funebre in Titan!

Va oferim produse si servicii de pompe funebre in Titan complete:

- produse: sicrie complet echipate, coroane si jerbe funerare, monumente funerare, pachete pentru pomana si parastas;

- servicii funerare in Titan: imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, consultanta funerara predeces, repatriere decedati, transport funerar.

Mai mult decat atat, Casa Bucur va sta la dispozitie si cu informatii utile: Legea funerara, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, documentatia preliminara necesara inhumarii, obtinerea ajutorului de inmormantare, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat etc.

Daca optati pentru casa noastra de pompe funebre din Titan, veti avea ragazul necesar de a va lua ramas bun de la persoana draga care pleaca dintre noi, in timp ce angajatii nostri se vor ocupa de toate aspectele birocratice si organizatorice.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Balta Alba, Dristor, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult