Icon servicii funerare

Pompe Funebre Dristor

Casa Bucur - servicii funerare in Dristor NON STOP

Daca locuiti in sectorul 3 si treceti prin momentele extrem de dificile ale pierderii unei persoane apropiate, fie ca vorbim despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten din copilarie, aveti nevoie de ajutor. Iar noi suntem gata sa vi-l oferim, la orice ora din zi si din noapte. Suntem o firma de servicii funerare din Dristor cu o experienta indelungata si o oferta completa, care cuprinde: produse (sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare), servicii (imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, transport funerar, repatriere decedati, consultanta funerara predeces), dar si informatii utile.

Oferta completa de produse si servicii de pompe funebre in Dristor

Firma noastra de pompe funebre din Dristor va informeaza cu privire la Legea funerara (privind crematoriile, cimitirele umane si serviciile funerare), ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat si multe altele. Tot aici puteti consulta si lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti, pentru a sti incotro sa va indreptati in clipele extrem de dificile ale mortii unei persoane din anturajul dumneavoastra.

Casa Bucur ofera servicii funerare in Dristor complete si NON STOP, intrucat un deces poate surveni oricand, la orice ora din zi si din noapte. Prin urmare, apelati-ne la 0769 99 00 00 si vom trimite in cel mai scurt timp o echipa la domiciliul dumneavoastra sau la spital. Acestia vor demara actiunile specifice si va vor degreva de dificilele sarcini birocratice ale organizarii unei inmormantari.

Oferim produse/servicii funerare si in urmatoarele cartiere din Sectorul 3: Titan, Balta Alba, Dudesti, 23 August, Mihai Bravu, Nerva Traian, Ozana, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult