Icon servicii funerare

Servicii Funerare Stefan cel Mare

Casa Bucur - cele mai bune servicii funerare Stefan cel Mare

Experienta noastra in oferirea de servicii funerare in Stefan cel Mare ne-a invatat cat de delicat este momentul trecerii in nefiinta a unei persoane dragi, fie ca vorbim despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten bun. Fiecare persoana reactioneaza diferit in fata unei asemenea tragedii, iar datoria noastra este sa va sprijinim pe cat posibil moral si, mai ales, sa va degrevam de orice sarcina birocratica sau organizatorica.

Tocmai din acest motiv, Casa Bucur, firma de pompe funebre in Stefan cel Mare cu o experienta indelungata, va furnizeaza produse si servicii complete, la orice ora din zi si din noapte. Ne deplasam cu rapiditate la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul si demaram de indata activitatile si procedurile specifice. Colaboram exemplar cu autoritatile locale, in vederea obtinerii tuturor actelor si avizelor necesare, dar si cu reprezentantii bisericilor si cimitirelor, in vederea organizarii inmormantarii.

Firma de pompe funebre Stefan cel Mare - respect, atentie si grija

Serviciile funerare in Stefan cel Mare oferite de catre Casa Bucur includ: consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare / incinerare. Produsele pe care vi le oferim sunt: sicrie complet echipate (inclusiv cu capace frigorifice), pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.

Sunati la 0769 99 00 00 NON STOP si vom ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Cu totii trecem prin momente dificile in timpul vietii, pe care nu le putem controla. Important este sa gestionam ireprosabil aspectele care tin de noi, pentru a nu avea ce sa ne reprosam ulterior.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult