Icon servicii funerare

Pompe Funebre Iancului

Gama completa de produse si servicii funerare Iancului

Firma noastra de pompe funebre din Iancului va sta la dispozitie NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numarul de telefon 0769 99 00 00. Stim cat de dificil este momentul trecerii in nefiinta a unei persoane dragi, tocmai de aceea va degrevam de toate sarcinile birocratice si organizatorice. Cat timp dumneavoastra va reculegeti si petreceti timp alaturi de celelalte rude indurerate, noi ne ocupam de tot ce tine de activitatea unei firme de servicii funerare din Iancului.

Mai exact, asiguram imbalsamarea/tanatopraxia, toaletarea, asezarea in sicriu si manipularea trupului neinsufletit, transportandu-l atat la capela, cat si la cimitir. Lucram indeaproape cu autoritatile competente, pentru eliberarea actelor necesare inhumarii, si contactam inclusiv preotul si cantaretii de la biserica. Mai mult decat atat, pentru situatii deosebite, va punem la dispozitie si serviciul de repatriere decedati.

Casa Bucur - firma de pompe funebre Iancului cu experienta

Casa noastra de servicii funerare din Iancului va furnizeaza, de asemenea, si toate produsele de care aveti nevoie intr-o asemenea situatie: sicriu complet echipat, inclusiv capac frigorific, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.

Pachetul complet oferit de firma noastra de pompe funebre din Iancului include si urmatoarele: cruce mare de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, prosoape, platouri de coliva, colaci, sticle de vin si vin+ulei. Toate acestea va vor garanta ca evenimentul funest este organizat in cele mai mici detalii, cu maximum de profesionalism si respect pentru memoria celui trecut in nefiinta.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult