Icon servicii funerare

Servicii Funerare Fundeni

Cele mai bune servicii funerare in Fundeni 24/7!

Momentul trecerii in nefiinta a unei rude sau prieten apropiat reprezinta o cumpana peste care multi dintre noi trec cu greu. Mai ales daca este pentru prima oara cand viata va scoate in cale o astfel de incercare, va veti simti cuprinsi de o tristete extrema si dezorientati. Cunoastem prea bine aceste sentimente si tocmai de aceea, la Casa Bucur, va oferim servicii funerare in Fundeni complete si non stop, la orice ora din zi si din noapte.

Intrucat un deces poate surveni oricand, inclusiv in orele noptii, puteti apela 24 de ore din 24, 7 zile din 7 firma noastra de pompe funebre din Fundeni, la telefon 0769 99 00 00. Imediat, o echipa va porni catre domiciliul dumneavoastra, urmand a se ocupa atat de toaletarea, asezarea in sicriu si transportul defunctului la capela si cimitir, cat si de obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru inmormantare.

Produse si servicii de pompe funebre Fundeni - respect si profesionalism!

Casa Bucur, firma de servicii funerare din Fundeni cu o experienta indelungata, va pune la dispozitie urmatoarele: consultanta funerara predeces (in cazul rudelor unui muribund), transport funerar, repatriere decedati (in cazul in care decesul a avut loc in afara tarii), servicii de imbalsamare/tanatopraxie si inhumare/incinerare.

De asemenea, firma noastra de pompe funebre din Fundeni va sta la dispozitie cu urmatoarele produse: sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare. Si nu uitati: stim prin ce treceti, motiv pentru care vom trata atat persoana defuncta, cat si pe dumneavoastra si ceilalti participanti la inmormantare cu maximum de grija, responsabilitate si respect.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult