Icon servicii funerare

Pompe Funebre Lizeanu

Cele mai bune servicii funerare in Lizeanu

Locuiti in zona Lizeanu din Capitala si tocmai treceti prin clipele grele ale despartirii de un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten vechi? Va intelegem pe deplin suferinta si va suntem alaturi cu servicii funerarii in Lizeanu - NON STOP si complete. Un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, tocmai de aceea este atat de important sa va furnizam asistenta 24/7. Mai mult decat atat, stim ca, in asemenea momente dificile, aveti nevoie de un ragaz pentru a va lua ramas bun de la cel sau cea trecut(a) in nefiinta. Din acest motiv, preluam integral sarcinile organizatorice si birocratice pe care le presupune desfasurarea ireprosabila a unei inmormantari.

Casa Bucur - produse si servicii de pompe funebre in Lizeanu

Firma noastra de pompe funebre din Lizeanu se ocupa de constatarea decesului, imbalsamarea decedatului, toaletarea acestuia (spalat si imbracat), asezarea in sicriu, transportul funerar la biserica si cimitir, dar si de obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii: certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura etc. Nu in ultimul rand, pe langa serviciile funerare din Lizeanu propriu-zise, va suntem alaturi si cu intocmirea dosarului pentru acordarea ajutorului de inmormantare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00 - telefon cu program NON STOP, iar o echipa specializata in servicii funerare in Lizeanu se va deplasa la domiciliul dumneavoastra, pregatita sa va degreveze de toate sarcinile.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult