Icon servicii funerare

Pompe Funebre Pantelimon

Casa Bucur - servicii funerare in Pantelimon complete

Pachetul de servicii funerare in Pantelimon pe care vi-l oferim este cel mai complex pe care il puteti accesa. Iata ce va ofera Casa Bucur:

- servicii: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat si imbracat), transport+manipulare sicriu la domiciliu / capela / cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta inhumare, autorizatie Sanepid, aviz procuratura);

- produse: sicriu complet echipat (perna, saltea, capitonaj, lenjerie, orare, voal, crucifix), cruce mare de lemn, batiste, lumanari, banuti, dolii, icoane, prosoape, platouri de coliva, colaci, pachete (produse de dulce/post), vin, vin+ulei.

Oferta firmei noastre de pompe funebre din Pantelimon porneste de la suma de 0 lei (cu talonul de pensie).

Firma de pompe funebre in Pantelimon cu program non stop

Casa Bucur ofera servicii funerare in Pantelimon NON STOP, intrucat decesul poate surveni la orice ora din zi si din noapte. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul de telefon 0769 99 00 00 si vom trimite o echipa la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul. Pe langa produsele si serviciile propriu-zise, va stam la dispozitie si cu informatii utile.

Firma noastra de pompe funebre din Pantelimon va furnizeaza lista completa a bisericilor si cimitirelor din zona, informatii privind obtinerea ajutorului de inmormantare si documentatia preliminara necesara inhumarii, dar si extrase relevante din Legea funerara, privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare. Va suntem alaturi in cele mai dificile clipe din viata dumneavoastra, cu grija, respect si atentie!

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…
10.07.2024

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…

Sfestania casei este un ritual religios ortodox care implica sfintirea locuintei prin stropirea cu apa sfintita si rostirea de rugaciuni de catre un preot

Citeste mai mult
Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…
14.06.2024

Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…

Metaniile sunt practici de rugaciune si smerenie din traditia ortodoxa care implica atat rugaciuni, cat si gesturi fizice de plecare si ridicare.

Citeste mai mult