Icon servicii funerare

Servicii Funerare Obor

Cele mai bune servicii funerare din Obor!

Obor este unul dintre cele mai mari si aglomerate cartiere din Bucuresti. Cu toate acestea, puteti fi sigur ca firma noastra de pompe funebre din Obor va ajunge in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra, la numai cateva minute dupa ce ati plasat apelul la numarul de telefon 0769 99 00 00. Cum reusim acest lucru? In primul rand, intelegem exact situatia prin care treceti si stim ca aveti nevoie de suport si interventie imediata, motiv pentru care clientii sunt intotdeauna pe primul plan pentru noi.

In al doilea rand, Casa Bucur ofera servicii funerare in Obor NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces poate surveni oricand, indiferent de ora din zi sau din noapte, iar actiunea rapida este cruciala, mai ales pe timpul verii, cand temperaturile ating niveluri record. Astfel, echipa va demara procedurile de imbalsamare/tanatopraxie, asezare in sicriu, transport la capela/cimitir, dar si cele care tin de obtinerea tuturor actelor necesare. 

Casa Bucur - firma de pompe funebre in Obor NON STOP

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii funerare in Obor, pe langa cele mentionate anterior: consultanta funerara predeces (in cazul in care aveti rude muribunde), repatriere decedati (in cazul in care decesul s-a produs in strainatate), incinerare (in cazul in care preferati aceasta varianta in locul inhumarii), organizarea pomenii si parastasului etc.

Totodata, va oferim urmatoarele produse, prin intermediul firmei noastre de pompe funebre din Obor: sicrie complet echipate, inclusiv capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult