Icon servicii funerare

Pompe Funebre Dobroesti

Servicii funerare Dobroesti – Tel. 0769 99 00 00

Locuiti in Dobroesti si tocmai treceti printr-unul dintre cele mai dificile momente din viata dumneavoastra, cel al pierderii unei rude sau a unui prieten apropiat? Firma noastra de servicii funerare din Dobroesti, Casa Bucur, va sta la dispozitie cu produse si servicii complete, pentru a face fata in cele mai bune conditii acestei incercari teribile. Preluam integral responsabilitatea organizarii inmormantarii, inclusiv din punct de vedere birocratic, si va oferim produse si servicii complete NON STOP, la orice ora din zi si din noapte.

Ne vom ocupa de obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii, intrucat firma noastra de pompe funebre din Dobroesti colaboreaza exemplar cu autoritatile competente. Mai mult decat atat, va ajutam inclusiv cu obtinerea unui loc de veci si cu rezervarea preotului si a cantaretilor pentru slujba de la biserica.

Cele mai bune produse de pompe funebre din Dobroesti

Firma noastra de servicii funerare din Dobroesti va este alaturi atat in cazul in care decesul s-a produs in localitate, cat si daca doriti sa aduceti trupul neinsufletit din strainatate, prin intermediul serviciilor de repatriere decedati. De asemenea, in situatia in care aveti o ruda muribunda, va oferim consultanta funerara predeces, complet gratuit, pentru a sti la ce sa va asteptati in urmatoarele saptamani sau luni.

Suntem profesionistii pompelor funebre din Doboresti si, din respect pentru dumneavoastra si pentru persoana trecuta in nefiinta, va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces este intotdeauna imprevizibil si se poate produce inclusiv in toiul noptii, motiv pentru care suntem mereu disponibili la numarul de telefon 0769 99 00 00.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult