Icon servicii funerare

Servicii Funerare Colentina

Cele mai prompte servicii funerare – Colentina

Cei care locuiesc in cartierul Colentina sau in zonele apropiate stiu cat de important este sa avem un sprijin de incredere, care ne poate ajuta in clipele de restriste, preluand de pe umerii nostri povara inmormantarii. Prin urmare, daca va aflati intr-o asemenea situatie delicata, este indicat sa faceti apel cat mai curand la o firma de servicii funerare din Colentina, deoarece proximitatea acesteia este un factor care atarna greu in aceste momente tragice.

Firma de servicii funerare din Colentina va pune la dispozitie specialisti din domeniu, tratand intregul proces cu mult profesionalism si empatie. De exemplu, pentru constatarea decesului, este nevoie de un cadru medical specializat, care va elibera un certificat medical constatator de deces. Acest document este absolut necesar daca doriti sa obtineti rapid ajutorul de deces.

Pompe funebre Colentina – Casa Bucur

Asadar, daca locuiti pe bulevardul Colentina sau in imprejurimi si treceti prin clipele crunte ale decesului unui membru al familiei sau unui prieten apropiat, Casa Bucur este pregatita sa preia toate sarcinile ce tin de organizarea inmormantarii, asigurand si serviciile specifice, care includ: procedura de imbalsamare/tanatopraxie, transportul funerar la capela si cimitir, organizarea pomenii/parastasului, servicii de repatriere decedati, unde este cazul. 

Mai mult, Casa Bucur, firma de pompe funebre din Colentina, este gata oricand sa se ocupe in detaliu de toate produsele si obiectele ce tin de inmormantare, precum sicrie, cruci, monumente funerare, candele, lumanari, prosoape, insemne de doliu, coroane, jerbe sau buchete de flori, dar si alimentele necesare pomenirii.

Nu ezitati si apelati la Casa Bucur, firma de servicii funerare Colentina, imediat ce s-a produs decesul.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…
10.07.2024

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…

Sfestania casei este un ritual religios ortodox care implica sfintirea locuintei prin stropirea cu apa sfintita si rostirea de rugaciuni de catre un preot

Citeste mai mult
Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…
14.06.2024

Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…

Metaniile sunt practici de rugaciune si smerenie din traditia ortodoxa care implica atat rugaciuni, cat si gesturi fizice de plecare si ridicare.

Citeste mai mult