Icon servicii funerare

Pompe Funebre Calea Mosilor

Servicii funerare Calea Mosilor – NON STOP

Puteti conta pe Casa Bucur, firma de servicii funerare Calea Mosilor, in momentele grele, cand trebuie sa va confruntati cu decesul unei persoane apropiate. Nu lasati tristetea sa atarne pe umerii dumneavoastra, ci sunati la 0769 990 000 pentru a cere ajutorul de care aveti nevoie! Daca locuiti in Capitala, in zona Calea Mosilor, este indicat sa apelati la o firma de servicii funerare din proximitatea dumneavoastra care dispune de experienta necesara, precum si de profesionalismul de rigoare, pentru a organiza o inmormantare demna de amintirea celui plecat dintre noi.

Este foarte important sa respectam intocmai litera legii in ceea ce priveste ritualul inmormantarii. Pentru acest lucru, Casa Bucur, firma de servicii funerare Calea Mosilor, va va veni in ajutor, fiind la zi cu legislatia curenta, care sa va ajute sa treceti peste greutatile ce tin de birocratie. Astfel, veti obtine rapid toate actele si documentele necesare in cazul acestui eveniment nefericit. 

De ce sa faceti apel la o firma de pompe funebre – Calea Mosilor?

Dupa stabilirea procedurilor legale, Casa Bucur, firma de pompe funebre Calea Mosilor, se va ocupa pana in cel mai mic detaliu de planificarea inmormantarii. Avand multi ani de experienta in spate, firma de servicii funerare Casa Bucur va fi alaturi de dumneavoastra, de la inceput pana la sfarsit, pentru a asigura o inmormantare demna de amintirea celui trecut in nefiinta. De asemenea, va va pune la dispozitie pachete complete pentru inmormantare, ce includ:

    • sicrie traditionale sau de lux, alaturi de accesorii;
    • cruce din lemn, fier, marmura sau granit;
    • monumente funerare, urne, felinare etc.;
    • catafalc cu lumini, capac frigorific.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult