Icon servicii funerare

Servicii Funerare Doamna Ghica

Produse si servicii funerare - Doamna Ghica

Viata isi urmeaza cursul firesc si orice eveniment petrecut in sanul unei familii trebuie gestionat si organizat pana in cele mai mici detalii. Acest aspect e valabil fie ca vorbim despre evenimente fericite, precum o nunta sau un botez, fie ca ne referim la intamplari tragice, precum moartea unei rude sau a unui prieten apropiat. In cazul in care treceti printr-o astfel de incercare teribila, cu siguranta nu va doriti sa preluati si intreaga responsabilitate a inmormantarii propriu-zise, pe langa tristetea care va cuprinde.

Tocmai de aceea, Casa Bucur va sta la dispozitie cu produse si servicii funerare - Doamna Ghica, NON STOP. Avem experienta in consultanta funerara predeces, servicii de imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare si repatriere decedati.

Casa Bucur - Firma de pompe funebre Doamna Ghica - NON STOP

In plus, va oferim urmatoarele produse de pompe funebre - Doamna Ghica: sicrie complet echipate si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare. Toate acestea va vor ajuta sa organizati o inmormantare completa rudei sau prietenului dumneavoastra, asigurandu-va ca sunt respectate toate datinile si obiceiurile crestinesti.

Mai mult decat atat, pe langa produse si servicii funerare oferite in zona Doamna Ghica, va stam la dispozitie si cu informatii utile privind Legea funerara, acordarea ajutorului de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat etc. Totodata, pe site-ul nostru gasiti si lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti. Astfel, veti putea decide unde vor avea loc slujba si inhumarea propriu-zisa.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult