Icon servicii funerare

Pompe Funebre Teiul Doamnei

Casa Bucur - servicii funerare in Teiul Doamnei non stop

Locuiti in Teiul Doamnei si tocmai treceti prin momentele teribile ale pierderii unei persoane dragi? Fie ca este vorba despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten bun, stim cat de dificil este sa fie nevoie sa va luati ramas bun. Tocmai de aceea, preluam noi integral responsabilitatea organizarii inmormantarii.

Suntem o firma de servicii funerare din Teiul Doamnei cu o experienta indelungata si program NON STOP. Un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar in acea clipa aveti nevoie de noi imediat. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00 si vom trimite o echipa specializata la domiciliul dumneavoastra!

Produse si servicii complete de pompe funebre in Teiul Doamnei

Oferta firmei noastre de pompe funebre din Teiul Doamnei este cea mai complexa si se intinde pe trei paliere:

- produse: sicrie complet echipate, pachete pentru pomana/parastas, coroane, jerbe, monumente funerare;

- servicii funerare in Teiul Doamnei: consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare;

- informatii utile privind: ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, despagubiri in caz de deces prin accident de munca, lista bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, Legea funerara.

Pachetele de servicii funerare in Teiul Doamnei pe care vi le oferim pornesc de la 0 lei (cu talonul de pensie) si includ crucea de lemn inscriptionata, lenjeria sicriului, lumanarile, doliile, platourile de coliva, colacii, pachetele cu produse de dulce/post si sticlele de vin si vin+ulei.

Casa Funerara Bucur ofera produse si servicii funerare NON-STOP si in urmatoarele cartiere din Sectorul 2: Andronache, Baicului, Colentina, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dobroesti, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Lizeanu, Obor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Vatra Luminoasa

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult