Icon servicii funerare

Servicii Funerare Uverturii

Casa Bucur - promptitudine in servicii funerare in Uverturii!

Suntem o firma de produse si servicii funerare in Uverturii cu o experienta indelungata, iar sutele de ocazii in care am fost alaturi de familiile indurerate din sector ne-au ajutat sa realizam ce este cel mai important pentru acestea. In primul rand, avand in vedere ca un deces se poate produce oricand, la orice ora din zi si din noapte, Casa Bucur are program NON STOP. Acest lucru inseamna ca ne puteti apela la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, imediat ce s-a produs tragedia.

Ne vom deplasa de indata la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul si vom demara cu promptitudine actiunile specifice de pompe funebre in Uverturii. Pe langa toaletare, imbalsamare si transportul funerar in sicriu la capela si apoi la cimitir, ne ocupam si de obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare, pentru ca intreaga operatiune sa se desfasoare in deplina legalitate.

Preturi incepand de la 0 lei pentru produse/servicii de pompe funebre in Uverturii!

Conform legislatiei in vigoare din Romania, puteti beneficia de servicii funerare in Uverturii la preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta. Pachetul complet de produse/servicii de pompe funebre in Uverturii pe care vi-l oferim include: sicriu complet echipat (cu lenjerie si capac frigorific), cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, prosoape, platouri de coliva, colaci, vin, pachete de dulce/de post + servicii de constatare deces, imbalsamare/toaletare, transport funerar + obtinerea tuturor actelor necesare si intocmirea dosarului de inmormantare.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult