Icon servicii funerare

Pompe Funebre Crangasi

Firma de servicii funerare in Crangasi, cu grija si respect pentru dvs.!

Casa Bucur este o firma de servicii funerare in Crangasi care pune clientii pe primul loc si intelege pe deplin suferinta prin care acestia trec. Astfel, nu numai ca va suntem alaturi cu produse si servicii complete de pompe funebre in Crangasi in cele mai dificile clipe din viata dumneavoastra, insa va sprijinim si cu o vorba buna sau chiar sfaturi inainte ca marea tragedie sa se produca (in cazul in care aveti o ruda sau un prieten apropiat foarte in varsta ori care sufera de o boala in stadiu terminal).

Mai mult decat atat, va degrevam in totalitate de aspectele birocratice care tin de organizarea unei inmormantari, intrucat facilitam obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura), dar si intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

Casa Bucur, servicii complete de pompe funebre in Crangasi

Firma noastra de servicii funerare in Crangasi va ofera atat imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar si oportunitatea de a alege intre inhumare si incinerare pentru trupul neinsufletit, cat si unele servicii mai putin furnizate pe teritoriul tarii noastre. Este vorba despre consultanta funerara predeces gratuita (acordata rudelor sau apropiatilor unei persoane foarte in varsta sau bolnave in stadiu terminal) si repatriere decedati (pentru persoanele ale caror rude au decedat in afara tarii).

Prin toata aceasta oferta, dar si prin faptul ca practicam un program NON STOP (ne gasiti 24/7 la numarul de telefon 0769 99 00, cu tarif normal) ne dovedim respectul pentru dumneavoastra si profesionalismul in produse/servicii de pompe funebre in Crangasi.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult