Icon servicii funerare

Servicii Funerare Bd Iuliu Maniu

Servicii funerare in Bd. Iuliu Maniu, una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti!

Urgenta si rapiditatea sunt doua dintre cuvintele de ordine atunci cand vine vorba despre organizarea unei inmormantari. Insa artera care leaga centrul Bucurestiului de iesirea spre A1 este una dintre cele mai aglomerate din Capitala. Tocmai de aceea, este nevoie de o firma profesionista de servicii funerare in Bd. Iuliu Maniu, care sa stie sa ajunga in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc evenimentul funest. Promptitudinea nu este doar un semn al profesionalismului respectivei case de pompe funebre din Bd. Iuliu Maniu, ci si o cerinta obligatorie, mai ales pe perioada verii, cand temperaturile ridicate genereaza diferite probleme de ordin igienic si sanitar.

Casa Bucur, firma profesionista de pompe funebre in Bd. Iuliu Maniu!

Casa Bucur este o firma profesionista de servicii funerare in Bd. Iuliu Maniu, cu o experienta indelungata si program NON STOP. Aceasta este o alta conditie sine-qua-non a furnizorilor de pompe funebre, intrucat un deces se poate produce la orice ora din zi si din noapte, iar o astfel de tragedie nu poate astepta pana dimineata.

De indata ce sunati la 0769 99 00 00, profesionistii nostri in pompe funebre din Bd. Iuliu Maniu vor demara activitatile specifice, de la constatarea decesului, imbalsamarea trupului neinsufletit si asezarea acestuia in sicriu si pana la inmormantarea propriu-zisa si impartirea pachetelor de dulce sau de post pentru pomana si parastas. In plus, va stam la dispozitie si cu obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru deplina legalitate a inmormantarii sau incinerarii.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult